flash-læsere har kåret Årets Hug

Vinderne blev en tv-terrorist og en hårdtslående kampsports-tøs. Tillykke til Lisa Lents og Nikolaj Coster-Waldau med titlerne: Årets Hug 2009

Lisa lents blev meget glad for kåringen som 'Årets Hug' og udtalte: 'Det er jo helt vildt.'(Foto: Stardust Studio)
Lisa lents blev meget glad for kåringen som 'Årets Hug' og udtalte: 'Det er jo helt vildt.'(Foto: Stardust Studio)

Danmark bugner af skønne sild og lækre hug, og konkurrencen har været hård i år.

Over 80.000 læsere har stemt om, hvem de synes, der skal løbe med den flatterende titel ’Årets Hug’.

Sidste år gik sejren til ’Forbrydelsen II’-morderen Mikael Birkkjær og ride-pigen Tina Lund. Og selv om de begge også i år har været stemmeslugere, er der kommet nye hug på sejrs-skamlen.

Det er jo helt vildt
Især hos de kvindelige hug må vinderen være blevet sjask våd af den regn af stemmer, hun har udløst. Over 13.000 læsere har peget på smukke Lisa Lents som Årets Hug. Det er over dobbelt så mange stemmer, som damernes nummer to, Caroline Wozniacki, har fået. Lisa Lents har dermed, som den eneste i konkurrencen, danset sig op på over 10.000 stemmer.

flash! har ellers tidligere været efter Lisa Lents, fordi hun stillede op som Miss World Danmark uden dansk statsborgerskab. Men læserne har talt - og dansk pas eller ej så er Lisa Lents i år den lækreste mø i det ganske danske land.

Er du overrasket over at være blevet Årets Hug, Lisa?

- Ja, meget. Rigtig meget. Det var jo sådan nogle skønne damer, der var med i år. Så konkurrencen var hård. Men tak til alle de, der har stemt på mig. Jeg er meget glad.

Du har fået over 13.000 stemmer. Det er dobbelt så mange som Caroline Wozniacki, der blev nr. to.?

- Hold da op! Det er jo helt vildt. Caroline er ellers også fantastisk. Der må være noget tiltrækkende ved sportspiger. Altså piger, der kan noget andet end bare at se godt ud.

Hvem havde du troet ville vinde?

- Faktisk satsede jeg på Andrea Elisabeth Rudolph. Hun er så naturligt smuk. Eller vores to prinsesser, Mary og Marie. De er også klassiske skønheder og meget smukke.

Hvad gør du selv for at holde dig lækker?

- Jeg træner jo meget. Om lidt skal jeg træne mig op til Nordisk Mesterskab, der løber af stablen i januar. Og jeg spiser da nogenlunde sundt. Men jeg kan godt lide søde sager, og der er altid plads til kager. Det gider jeg ikke forbyde mig selv. Så hellere træne det væk bagefter. Og så skal man huske at sove. Det er et vigtigt skønhedstip.

Jeg er da ikke et hug
Blandt mændene har stemmerne i år været meget ligeligt fordelt. Mikael Birkkjær løb med sejren sidste år, og ’Forbrydelsen II’-hugget var også voldsomt tæt på at tage sejren i år. Alligevel overhalede Nikolaj Coster-Waldau indenom og vinder dermed titlen med blot 645 flere stemmer end Birkkjær.

De mandlige skuespillere med udseendet og talentet i orden er altså i høj kurs og slår både boksere, musikere og prinser. Og det gør åbenbart ikke Coster-Waldau mindre fræk, at han spiller ’bad guy’-terrorist i den aktuelle tv-serie ’Blekingegade’. Det kommer dog noget bag på den 39-årige skuespiller, at han officielt har vundet retten til at kalde sig et ’Hug’:

- Det er jo et stort øjeblik i mit liv. Ej, det er en lidt mærkelig pris at få. Jeg føler mig ikke som noget hug.

Synes du ikke selv, at du er lækker?

- Nææ. Øhm. Min kone skulle lige forklare min datter på ni år, hvad det betød, at far er blevet ’Årets Hug’. Men hun syntes bare, at det var mærkeligt, at jeg blev det. Så måske er der noget utroværdigt i den afstemning. Min datter er i hvert fald ikke imponeret, ha ha.

Hvorfor tror du, læserne har stemt på dig?

- Der er nok mange, der har stemt på mig, fordi jeg har været med i SAS-reklamerne. Eksponering i tv er jo altid godt. Og lige nu er jeg jo med i ’Blekingegade’.

Er du glad for titlen?

- Det er ikke en livslang ambition. Men jeg er da meget beæret. Er der en pengepræmie i det?

Nej, men du har vundet en flaske champagne

- Det var da dejligt. Så er der lidt til nytårsaften. Det er jeg meget glad for. Nu er jeg jo på vej til Indien, så jeg kan lige tage den her pris med i bagagen. Mine venner driller mig nok. Altså, det er jo bare misundelse, men jeg kommer helt sikkert til at høre for det. Men sådan ville jeg også selv være, hvis de vandt sådan en titel. Det er jo næsten for meget af det gode.

1 af 2 Nu vil vennerne drille mig, griner Nikolaj Coster-Waldau. Foto: PR Foto.
2 af 2 Lisa lents blev meget glad for kåringen som 'Årets Hug' og udtalte: 'Det er jo helt vildt.'(Foto: Stardust Studio)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen