N'evergreen på aske-flugt

Chanée og Tomas N’evergreen er ramt af den islandske aske, der truede med at holde dem i Moska. Men MGP-vinderne er ikke til at stoppe, når de vil hjem

MGP-vinderne vil hjem til deres børn. (Foto: René Schütze)
MGP-vinderne vil hjem til deres børn. (Foto: René Schütze)
Chanée og Tomas N’evergreen, vinderne af Dansk Melodi Grand Prix 2010, strandede i Moskva, da den islandske askesky lammede flytrafikken.

Men længslen efter at komme hjem til børn i København og forpligtelser i pladestudiet fik sangparret til at tage kampen op mod trafikforholdene.

- Jeg savner min datter, udbryder Chanée, da Ekstra Bladet i går eftermiddag fangede hende på mobiltelefonen.

På det tidspunkt befandt parret sig i Helsinki, hvor de var kommet til efter en 14 timer lang togtur fra Moskva.

- Jeg har fundet et stormagasin med udsalg, så jeg køber helt vildt ind af legetøj og tøj til min datter for at kompensere for, at jeg alligevel ikke kunne være sammen med hende i weekenden.

Den treårige datter Filippa er hos sin far. Også Tomas savner sin datter Alia på 10 år.

Fortsat langt hjem
MGP-vinderne kom i går kl. 17.30 om bord på en færge fra Silja Line med ankomst i Stockholm her til morgen kl. 9.30. Herfra har sangerne booket togbilletter til Göteborg og videre til København med ankomst kl. 19.30.

- Mens vi var i Moskva, var jeg lidt trykket. Men nu, hvor vi har gjort noget aktivt, går det meget bedre, siger Chanée.

Parret kom torsdag til den russiske hovedstad, hvor Tomas har bopæl, for at præsentere deres vinder-hit ’In a Moment Like This’.

På den lange togtur fra Moskva til Helsinki stillede parret sulten med blinis og kaviar. Naturligvis kunne Chanée og Tomas købe en flaske vodka om bord.