Se de nyeste billeder: Slut med hemmeligheds-kræmmeri

Landets p.t. hotteste par Nicklas Bendtner og Caroline Fleming viser nu deres kærlighed offentligt. Se galleri med billederne her

Bendtner har scoret igen! (Foto: Colourpress.com)
Bendtner har scoret igen! (Foto: Colourpress.com)

Gennem det sidste halve års tid er Arsenals 22-årige, danske stjerne Nicklas Bendtner og den fraskilte, 34-årige baronesse flere gange blevet set sammen. Hidtil er det umiddelbart umage par dog elegant driblet uden om alle spørgsmål om, hvorvidt de er kærester.

Men nu er de klar til at dele deres lykke med omverdenen og færdige med kun at holde hånd i smug. Hvad der kun ser ud til at gøre deres lykke endnu større.

Bendtners private scoring
Billederne af baronessen og bolddrengen – hånd i hånd og med salige smil i begge ansigter – taget tirsdag aften i London efter Bendtners triumf i Arsenals Champion League kamp mod Porto taler deres tydelige sprog.

Mens engelsk og dansk sportspresse jublede over danskerens hattrick i Arsenals 5-0-sejr, havde Bendtner kun sans for sin helt private scoring.

Da han efter kampen, hvis resultat sendte Arsenal videre i kvartfinalerne, erklærede 'jeg har det så dejligt', var det givetvis ikke kun den sportslige præstation, han havde i tanker.

Bendtners bonus-børn
At der er 12 år mellem bolddrengen og baronessen, synes parret ikke at skænke en tanke.

Ud over nu at have fundet sit livs baronesse får Nicklas Bendtner en bonus bestående af Carolines to børn, Alexander på knap seks år og treårige Josephine.

Mens han således nu kan smykke sig med titlen papfar, kan hun med sin scoring glæde sig over at være i besiddelse af et af de hotteste stykker tilbehør blandt det engelske jetset: En ung, 'good looking', professionel fodboldspiller.

SE BILLEDERNE I GALLERIET HER

LÆS OGSÅ: 'JA - VI ER KÆRESTER'

LÆS OGSÅ: BENDTNER OG BARONESSEN: MØDTES PÅ TV

Skærm

Mest læste i flash!