Linse forelsket i ung bodybuilder

Mikkel Kesslers søster har fundet en bodybuilder på blot 28 år

Barmfagre Linse, 43, er nyforelsket i 'lækker, 28-årig bodybuilder-bøf'. (Foto: Camilla Andersen)
Barmfagre Linse, 43, er nyforelsket i 'lækker, 28-årig bodybuilder-bøf'. (Foto: Camilla Andersen)
Når Mikkel Kessler natten til søndag bokser mod Andre Ward i Super Six, følger hans søster, barmfagre Linse, kampen på tv under dynen hjemme i sin lejlighed på Islands Brygge på Amager sammen med sin nye kæreste.

– Han hedder Mikkel ligesom min bror, er jord- og betonarbejder og er en stor lækker bodybuilder på 125 kg. 28 år gammel. Jeg er så forelsket i ham. Han er så god ved mig, siger Linse.

– Uh ... jeg elsker årgang 81. Han er rigtig sød. En ordentlig fyr. Stille og rolig. Jeg er jo ret vild af en 43-årig, siger Linse.

Hjem til familien
Fredag og lørdag skal Linse på familiebesøg hos sin nye kærestes familie i Jylland, inden hun sent på dagen igen vender næsen mod København for at se brormand Mikkels boksekamp i tv kl. 4 søndag morgen.

Linse overværer normalt alle Mikkel Kesslers kampe ved ringside, men på grund af en række voldsdomme er hun blevet nægtet indrejse i USA. Det slår dog ikke Linse ud. En nat under dynen med den nye Mikkel er ikke at kimse ad.

Ny stripbar
Og karrieremæssigt har hun travlt. 1. december åbner hun en ny stripbar på Vimmelskaftet 41 i København med plads til 125 gæster:

– Det bliver superfedt. Lejemålet på vores stripklub i Nyhavn udløber, og jeg har ikke ønsket at forny det på grund af en tredobling af huslejen. I stedet flytter stripklubben Nyhavn Redlight til Strøget i langt større og mere lækre lokaler, så der mindst er 10 danske piger på vagt hver aften, siger Linse.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere