Camilla kaster håndklædet i ringen

Dansk vinder af 'Vild med dans' i England har givet fortabt i det britiske reality-show 'I'm a Celebrity...Get me out of here'

Camilla er født i Aalborg og er blevet landskendt i England. (Foto: AP)
Camilla er født i Aalborg og er blevet landskendt i England. (Foto: AP)

Den danske danser Camilla Dallerup er bukket under for strabadserne i det britiske realityshow 'I'm a Celebrity...Get me out of here'.

Programmet er en slags Robinson Ekspeditionen, hvor kendte stjerner dyster om at være bedst til at overleve i et jungleområde i Australien.

Camilla Dallerup er blevet kendt i Storbritannien efter at have deltaget i den britiske udgave af Vild med dans, og berømmelsen sikrede hende en plads i reality showet.

Men nu meddeler producenten ITV, at den 35-årige danske danser har måttet give op. Det sker, efter at Dallerup blandt andet har klaget over, at hun følte sig ekstremt udmattet.

- Det er, fordi jeg ikke spiser. Varmen kan jeg godt holde ud. Jeg har det højeste stofskifte blandt alle, jeg kender. Jeg føler mig uduelig, når jeg er så træt. Jeg er ikke i stand til at hjælpe nogen, fortæller Camilla Dallerup.

Afløses af sværvægtsmester
Hun bliver nu afløst af den tidligere britiske sværvægtsmester i boksning Joe Bugner, som blandt andet tabte en titelkamp til selveste Muhammad Ali tilbage i 1970'erne.

Camilla Dallerup er nok mere kendt i udlandet end herhjemme. Sidste år vandt hun den britiske udgave af Vild med dans sammen med skuespilleren Tom Chambers.

Hun er født i Aalborg, hvor hun også gik i skole de første år. Men siden flyttede hun til Auckland i New Zealand.

Kæresten var utro
Her mødte hun Brendan Cole, som hun først dannede par med på dansegulvet og siden privat. Romancen fik dog en brat afslutning, da det kom frem, at Brendan Cole var danske Camilla utro.

Cole havde under den britiske udgave af Vild med dans set sig så lun på sin partner, nyhedsoplæseren Natasha Kaplinsky, at han blæste højt og flot på forlovelsen med Camilla.

Camilla Dallerup danner nu par med skuespilleren Kevin Sacre, der medvirker i sæbeoperaen Hollyoaks.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere