Reality-serie om hestepigen Tina Lund

Den nyforelskede ridepige Tina Lund er hovedperson i ny reality-serie på TV2

Interessen for ridesport voksede pludselig eksplosivt efter disse M!-billeder af Tina Lund. (Foto: Jesper Skoubølling)
Interessen for ridesport voksede pludselig eksplosivt efter disse M!-billeder af Tina Lund. (Foto: Jesper Skoubølling)

Så kan husarerne godt begynde at glæde sig. Efter nytår er TV2 klar med fire reality-programmer om livet i hverdag og fest for en kvinde en del mere sexet end gennemsnittet.

Det handler om ridepigen, dansemusen, fotomodellen og popsangeren Tina Lund, som de seneste otte måneder har haft kameraer i nakken, stort set hvor end hun opholdt sig.

– TV2 kom med et godt forslag til, hvordan sådan noget kunne foregå, og så sagde jeg ja til det, beretter den 28-årige godte.

Både glad og ked
Fokus i de fire udsendelser er dog rettet mod Tina Lunds karriere som en af de mest vindende springryttere i Danmark nogensinde og hendes arbejde med at passe de 25 heste, der pt. er opstaldet på gården ved Skævinge, hvor hun bor sammen med sin mor og far, der er den tidligere landsholdsspiller Flemming Lund.

– Men de ville også gerne have mit kendisliv med, og de får nogle periode i kassen, hvor jeg både er glad og ked af det. Det har været grænseoverskridende for mig.

Tina Lund har endnu ikke set de endelige programmer, men man kan gå ud fra, at de ender med hovedpersonen i ret godt humør.

På det seneste er hun nemlig gået hen og blevet kæreste med den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsen, der på sin side for nylig er blevet skilt fra sin kone gennem 14 år, designeren Rikkemai Nielsen.

En dejlig mand
Det nye par viste sig første gang sammen ved ’Vild med Dans’-slaget forrige fredag, og de berettede frejdigt, at de havde datet i en måneds tid.

– Hvad faldt du for hos ham?

– Det vil jeg godt holde for mig selv, men Allan er da en dejlig mand.

– Er det alvorligt?

– Det kan jeg ikke svare på. Vi har kun kendt hinanden en måneds tid, så vi tager det roligt og ser, hvad der sker.

Det er ikke første gang, det er en fodboldspiller, der skaber kriller i Tina Lunds underliv. Tidligere er hun blevet sat i forbindelse med såvel svenskeren Tobias Grahn som Jesper Grønkjær, og hun mener, at netop fodboldspillere har forståelse for hendes travle hverdag, fordi de selv er eller har været i samme situation.

Splitternøgen i mandeblad
– Det er dog ikke bevidst, jeg går efter fodboldspillere, og desuden er Allan heller ikke længere fodboldspiller, har flotte Tina tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Hun blev for alvor kendt udenfor ridesportens snævre kreds, da hun sidste år lod sig fotografere splitternøgen i mandebladet M!.

Pludselig voksede interessen for ridesport sig markant i de små hjem – specielt hos den mandlige del af husholdningen. Interessen førte også til deltagelse i den forrige omgang af ’Vild med Dans’, hvor hun med kække ben spjættede sig til andenpladsen sammen med sin svenske partner Tobias Carlson.

Siden har hun udvidet interesse-feltet til også at omfatte en karriere som popsanger og fotomodel, og især det sidste område har hun gode anlæg for at udfylde til UG med kryds og slange. Det kvitterede bl.a. Ekstra Bladets læsere for ved sidste år at kåre hende til Årets Hug.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere