Kronborg flasher sine nye tatoveringer

Poledanseren har fået lavet en viking-version af sig selv

Sådan ser Kronborgs arm ud nu. (Foto: James Thisted/Her&Nu).
Sådan ser Kronborgs arm ud nu. (Foto: James Thisted/Her&Nu).

Stine Kronborgs krop har indtil nu været fremmed land for tatovører.

Men efter at hun i sidste uge landede i Danmark, har Paradise Hotel-deltageren taget gevaldig revanche. Hele to er det blevet til på blot et par dage.

På venstre arm troner en viking-kopi af hende selv. Her skærer hun med sit sværd sit tøj over, hvorefter hun bliver blottet. Ligesom Stine selv har gjort.

Læs også:

Se også: Paradise: Nøgen navneleg med flamingoerne

- Jeg vil gerne have nogle huske-mærker på min krop. For ligesom det var et stort chok for mange, at jeg begyndte at smide tøjet i Sydney, så var det et stort chok for mig også. Det var stort for mig. Og det symboliserer vikingekvinden, der også smider tøjet, siger Stine til herognu.com.

 

På underarmen er kommet to jordbær, mens højre arm stadig er fri for tatoveringer.

Læs også:

Stine Kronborg imponerer Paradise-deltagerne - og formentlig også seerne med sin kunnen på polestangen. (Foto: TV3/Lemche & Serup) TV - 25. mar. 2013 - kl. 13:00 Se stanglækre Stine svinge skankerne

- Det er den venstre, jeg svinger ud, når jeg danser poledance. Og så kan jeg stadig have en kjole på, hvor der kun er ærme på venstre arm, siger Stine til Ekstra Bladet.

Overfor Her & Nu uddyber hun meningen med jordbærrene.

- Jordbærrene er bare søde. TV3 dækkede mig til med jordbær i Paradise Hotel når jeg ikke havde så meget tøj på, og de kunne jo ikke vide, at jordbær betyder meget for mig. Når jeg besøger min bror i Miami, så hjælper jeg ham i hans bageri med at dyppe strawberry-tuxedos (jordbær med chokoladeovertræk, red.). Så derfor har jeg sådan et. Og så har jeg fået et prinsesse-jordbær med diamanter og en pink BH. Det symboliserer mig selv. Og det sidder over tuxedo-jordbærret, fordi man skal sætte sig selv før sin mand.

Se flere billeder på herognu.com