Fest-fighten raser i jetsettet

Den sparsomt klædte model Sarah Louise Christiansen og forfatter Mads Holger holder fest samme aften og kæmper nu om de kendtes gunst

Hvem ville du helst til fest med? Modellen Sarah Louise Christiansen, der (igen) fejrer 25 års fødselsdag... (Foto: christiangruner.com)
Hvem ville du helst til fest med? Modellen Sarah Louise Christiansen, der (igen) fejrer 25 års fødselsdag... (Foto: christiangruner.com)
Hvis du ikke er inviteret til fest 18. april, er det bare om at stramme profilen op.

For der har været et sandt raid på Københavns partyhungrende jetset, der skal vælge mellem to store begivenheder netop denne aften.

Modellen Sarah Louise Christiansens fødselsdagsbrag på Park Café i København falder nemlig sammen med forfatter og festarrangør Mads Holgers luksuriøse flyfest, hvor deltagerne fragtes til natklubben Café Opera i Stockholm.

Den veldrejede model, der nu for tredje år i træk (!) fejrer sin 25-års fødselsdag, tager dog konkurrencen med ophøjet ro.

Sarah Louise: Altid fuldt hus
– Jeg er ikke bange for, at jeg ikke får fuldt hus. Det får jeg altid til mine fester. Men måske har Mads Holger oplevet en nedgang i sine tilmeldinger?

– Vi har snakket om, hvorvidt jeg skulle flytte min fest, men vi kunne altså ikke finde en løsning, siger Sarah Louise til Ekstra Bladet.

Mads Holger tilbød faktisk Sarah en plads i flyet som et plaster på såret, hvis hun aflyste. Men modellen ville ikke fejre sin fødselsdag i den vakre svenske hovedstad.

– Det er jo ikke ligefrem Monaco, siger modellen.

Mads Holger: Tæt på udsolgt
Omvendt er Mads Holger ikke et sekund i tvivl om, at hans festlige flyrejse bliver den absolut bedste.

– Sarah har fat i en anden del af Københavns natteliv, end vi har. Det er to helt forskellige ting.

– Og det sidste, jeg skrev til hende, da jeg afsluttede vores mailkorrespondence, var, at jeg har flere kønne piger end hun har …

Det er i så fald en hel del, for den danske model garanterer, at mere end 50 piger fra hendes eget modelbureau, Dream Models, vil tage imod gæsterne – kun iført lingeri.

– Og hvis det er så godt, det de laver, så ringede de vel ikke til mig og bad mig om at flytte min søde, lille fødselsdag, påpeger Sarah Louise.

Men Mads Holger kalder ikke uden grund Café Opera for Skandinaviens ypperste natklub, og de 150 pladser i flyet er tæt på at være udsolgt.

– Sarah ville gerne have været med, og jeg skal da heller ikke holde mig for god til at sige, at befandt jeg mig ikke i Stockholm, så er det da også tænkeligt, at jeg ville have kigget forbi hendes fødselsdag.

– Men alt andet lige, så tror jeg, at byen er stor nok til os begge. Eller rettere: Skandinaviens hovedstæder er store nok til både mig og Sarah Louise Christiansen, siger Mads Holger.
1 af 2 ... eller forfatter Mads Holger, der holder celeber fest over skyerne og i Stockholm. Han påstår i øvrigt at have flere kønne piger med til sin fest, end Sarah Louise har. (Foto: Uffe Kongsted)
2 af 2 Hvem ville du helst til fest med? Modellen Sarah Louise Christiansen, der (igen) fejrer 25 års fødselsdag... (Foto: christiangruner.com)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen