Klaus Pagh: Drop de danske kvinder

Find hellere en pige i Thailand, lyder anbefalingen fra Klaus Pagh, der i denne måned kan fejre etårs-bryllupsdag med sin 44 år yngre thailandske Nancy

Klaus Pagh kan i denne måned fejre etårs-bryllupsdag med sin 28-årige kone Nancy. Ifølge skuespilleren er thailandske kvinder langt at foretrække frem for de danske furier. (Foto: Uffe Kongsted)
Klaus Pagh kan i denne måned fejre etårs-bryllupsdag med sin 28-årige kone Nancy. Ifølge skuespilleren er thailandske kvinder langt at foretrække frem for de danske furier. (Foto: Uffe Kongsted)
Med fire ægteskaber og et hav af celebre erobringer i bagagen er der god grund til at lytte, når Klaus Pagh udtaler sig om det såkaldt svage køn.

I denne måned kan den 72-årige skuespiller fejre etårs-bryllupsdag med sin thailandske kone Nancy.

Og trods en aldersforskel på 44 år er Pagh så tilfreds med ægteskabet, at han sender følgende opråb til de danske singlemænd:

– Jeg kan varmt anbefale danske singlemænd at tage til Thailand og finde sig en dejlig pige. Danske kvinder har så travlt med at vise manden, at det er dem, der bestemmer. De vil være direktører i hjemmet. Sådan er det ikke med thailandske kvinder.

– De er kvindelige, søde og smilende, ja, faktisk er de, som de danske kvinder var i gamle dage, lyder meldingen fra Pagh, der altså ikke har meget tilovers for karrierekvinder og rødstrømpebevægelsen:

– De thailandske kvinder er mere raffinerede end de danske. De får trumfet deres vilje igennem, uden at man opdager det. Det ender med, at man gør, som de vil have, og man gør det med glæde, konstaterer han.

Hun passer og plejer mig
I det hele taget er der ingen tvivl om, at forholdet til 28-årige Nancy passer den aldrende levemand særdeles godt:

– Det går pragtfuldt. Pragtfuldt. Det her ægteskab er simpelthen så skidegodt. Jeg er så glad for hende. En gammel mand kan ikke forlange mere end at blive passet og plejet af en sød ung pige. Jeg kan mærke, at hun virkelig holder af mig, og det er gensidigt. Vi kan lide hinanden lige meget, jubler Pagh, der ikke ser den store aldersforskel som et problem:

– Det er måske et problem for vores omgivelser, men ikke for os. Jeg ved ikke, hvad folk tænker. Der er ikke nogen, der siger noget direkte til mig eller Nancy.

– De få af mine venner, der ikke er døde af druk – det er noget, jeg siger for sjov – har taget pænt imod min kone. Deres damer på 50-60 år kigger godt nok lidt på Nancy, fordi hun er så ung og smuk, men de er søde over for hende, og det er jeg glad for.

Trives i Danmark
Nancy klør på med dansklektioner og er ved at tage kørekort. Ifølge Klaus Pagh stortrives hans 28-årige kone i luksusvillaen i Hellerup:

– Ellers var hun sgu nok dampet af igen. Nancy er glad for at være i Danmark. Jeg tror, at hun bliver her, når jeg på et tidspunkt står af.
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen