Remee: - De skal være taknemmelige

– Hvis jeg var dem, ville jeg være taknemmelig over at have en mentor, der tænker sig om på deres vegne, siger Remee om sit hemmelige indkøb af sine gruppers domæne-navne

- Jeg har bare tænkt mig om, siger Remee om indkøbet af domænenavnene, som han bruger til at promovere sit magasin. (Foto: Thomas Sjørup)
- Jeg har bare tænkt mig om, siger Remee om indkøbet af domænenavnene, som han bruger til at promovere sit magasin. (Foto: Thomas Sjørup)
I går kunne Ekstra Bladet afsløre, at ’X Factor’-dommeren snylter på sine grupper Tårnhøj, Asian Sensation og Alien Beat Club ved at have købt deres domæne-navne på internettet – og så som eneste aktivitet på siderne at reklamere for sit eget online-magasin Remee&Friends.

Købet er foretaget uden at informere de omtalte grupper.

Plat på Basim-navnet
Remee sagde i går til Ekstra Bladet, at han købt domæne-navnene for at forhindre en situation fra sidste års ’X Factor’ i at gentage sig. Her var et Basim-domæne blevet opkøbt af en person, der bagefter ville have 150.000 kroner for det.

– Den situation skulle vi nødigt ende i igen. Derfor var det første, jeg gjorde, da jeg fik troen på, at der var en fremtid i grupperne, at bede en hjælper om at få købt navnene som en beskyttelse af dem.

– Så du er villig til at levere navnene tilbage, hvis de ønsker det?

– Det er derfor, jeg har købt dem. Med al respekt var der ikke mange andre end mig, der troede på de grupper i starten. Jeg har ikke gået ud fra, at interessen for dem var særlig stor, men det er jo altid klogt at tænke sig om en ekstra gang, før man går ud og lancerer tre nye navne.

– Du skulle måske have sagt det til dem på forhånd?

– Det er en intellektuel rettighed, jeg har, fordi jeg opfandt de tre nye navne. Grupperne hed alle noget andet før ’X Factor’, og måske ønsker de at gå tilbage til de oprindelige navne, når det er slut.

– Men ønsker de at beholde navnene, så får de domæne-navnene, hvis de vil have dem, siger popsmeden.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen