Mads Vangsø: Stop skyderierne

Nu kan det være nok: Mads Vangsø har i dag indrykket en annonce i Ekstra Bladet for at stoppe kuglerne, der flyver rundt i København under de mange skyderier

To skudhuller i butiksruden til juicebaren Joe & The Juice i Ny Østergade i det indre København. (Foto: Mogens Flindt)
To skudhuller i butiksruden til juicebaren Joe & The Juice i Ny Østergade i det indre København. (Foto: Mogens Flindt)

Spænd hjelmen og kom i gang!

Budskabet er enkelt og rettet direkte mod de politikere, der tager beslutningerne her i landet.

Afsenderen er komikeren og radioværten Mads Vangsø, der i dag har indrykket en temmelig usædvanlig annonce i Ekstra Bladet.

Sarkastisk opfordrer han politikerne til – i det mindste – at give skattefradrag til indkøb af skudsikre veste til sin datter. Og han får helhjertet og ensidig opbakning af alle, Ekstra Bladet har talt med.

Vangsø og hans lille datter spiser ganske ofte frokost på Joe & The Juice, hvor rockeren Brian Sandberg i går blev forsøgt myrdet med et skud i ryggen.

Det var anden gang på en uge, at der blev skudt ind gennem ruden til en restaurant i København, hvor almindelige mennesker – helt uden andel i krigen mellem Hells Angels og indvandrerbanderne – egentlig bare gerne ville hygge sig med lidt mad.

Nu er det nok. Vi skal simpelt hen ikke finde os i det, mener de kendte.

Hverken den nuværende justitsminister Brian Mikkelsen eller hans forgænger, den nuværende indenrigsminister Lene Espersen, havde i går noget at sige til hverken Mads Vangsø eller os andre.

1 af 2 Mads Vangsø med sin datter. Han har i dag indrykket en usædvanlig annonce i Ekstra Bladet. (Foto: All Over)
2 af 2 To skudhuller i butiksruden til juicebaren Joe & The Juice i Ny Østergade i det indre København. (Foto: Mogens Flindt)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere