Robert baby-klar

Robert Hansen skal være far i den femte 'Anja og Viktor'-film. Privat er det også baby-drømme og familieliv, der trækker

Robert Hansen: - Jeg glæder mig til at ligge på sofaen. (Foto: Linda Johansen)
Robert Hansen: - Jeg glæder mig til at ligge på sofaen. (Foto: Linda Johansen)

Babydrømme og familieliv har erstattet vilde byture og dramatik for den 28-årige skuespiller Robert Hansen. Nu er skal der være tid til kæresten og forhåbentlig en baby.

For femte gang kan vi følge karaktererne Anja og Viktor i tykt og tyndt, og ligesom de er blevet voksne, er skuespillerne også ved at have løbet hornene af sig. I den nye film 'I medgang og modgang', der har præmiere 12. september, er parret blevet forældre og forsøger at få livet som voksne til at hænge sammen med deres lille guldklump i centrum.

Slut med fest
For Robert Hansen endte den drøm brat i det virkelige liv, da han og kæresten Mira Wanting mistede deres ufødte barn i marts. På trods af den oplevelse har det alligevel været positivt for Robert Hansen at spille nybagt far.

– Det har været dejligt at spille far. Jeg er blevet mere blød om hjertet, og det har bare givet mig endnu mere blod på tanden til at prøve at få et barn, fortæller han. Da både han og kæresten Mira Wanting spiller med i den ny 'Anja og Viktor'-film, har de to kunnet støtte hinanden.

– Det har hjulpet, at Mira har været der, siger Robert Hansen. Og det er da heller ikke meget, de to har set til hinanden. Arbejde hver for sig og fart over feltet har gjort det svært at få tid til at være kærester.

– Jeg har lavet mange projekter uden Mira, så det har været dejligt at lave film sammen. Ens liv bliver let opdelt, så er det pludselig bare hej, farvel og godnat, fortæller Robert Hansen.

Anja og Viktor har godt nok tid til hinanden, men ikke til fest og ballade, efter de er blevet forældre. Og selv om Robert Hansen ikke selv er blevet far endnu, er han alligevel blevet voksen. Det vilde liv trækker ikke, som det gjorde engang.

– Det kan godt være at jeg er blevet kærestekedelig, for i weekenderne glæder jeg mig til at ligge på sofaen, siger filmaktuelle Rober Hansen.

– Jeg er blevet ældre og bedre til at holde fast i det, der betyder noget, og de vilde sider af mig betyder måske ikke noget. Jeg fik den fyret af i en ung alder, og det er godt, for så behøver jeg ikke opleve min anden ungdom, når jeg bliver gammel.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen