Jaderne vender tilbage

Kimmie Andersens berømte fortrin foreviges en sidste gang i sexet fotoserie, der skal skydes af Kira Eggers

Kimmie som vi husker hende - fræk og forførende, lige til at sætte op i skurvognen.
Kimmie som vi husker hende - fræk og forførende, lige til at sætte op i skurvognen.
Hun plantede for alvor sine enorme fortrin på Danmarkskortet som brystbomben ’Jade-Laila’ i Casper Christensens ’Tæskeholdet’. Senere blev succesen fulgt op med et indhop i reality-serien ’Stripperkongens Piger’ fra 1998.

De senere år har der dog været stille omkring nøgenmodellen Kimmie Andersen, der nu gør comeback i en sexet fotoserie, der skal skydes af veninden og den tidligere stripper-kollega Kira Eggers.

– Det er mange år siden, at jeg har fået taget nogle frække billeder, og det har været hyggeligt at kunne gå rundt og være grim nede i SuperBrugsen uden at blive genkendt. Men nu har jeg besluttet mig for at tage en sidste omgang i manegen.

– Derefter er det slut –  så behøver jeg det ikke mere. Der er så mange flotte, unge piger på markedet, og jeg er jo blevet en moden dame på 33 år, konstaterer Kimmie, der mest af alt får taget billederne for sin egen skyld.

En æra er slut
– Jeg vil gerne afslutte en æra i mit liv –  min karriere som nøgenmodel –  på en ordentlig måde. Og så håber jeg, det bliver nogle flotte billeder, jeg kan blære mig med, når jeg engang får børn og børnebørn.

Der er endnu ingen poder i horisonten, og dermed bliver det i første omgang kun læserne af drengerøvs-magasinet FHM, der får glæde af fotoserien:

– Men jeg har da en kæreste, som jeg har kendt et par måneder. Nu må vi se, om vi kan holde hinanden ud i længden. Jeg har det med at skifte kæreste med jævne mellemrum, lyder det kække svar, da flash! spørger ind til modellens privatliv.
1 af 2 - Det er mange år siden, at jeg har fået taget nogle frække billeder, og det har været hyggeligt at kunne gå rundt og være grim nede i SuperBrugsen uden at blive genkendt, siger Kimmie Andersen. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
2 af 2 Kimmie som vi husker hende - fræk og forførende, lige til at sætte op i skurvognen.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen