Kvinder flygter fra ustyrlig Dif

Det tidligere problembarn i Aqua har det ikke let med damerne, som på stribe har forladt René Dif

- Min sjette sans sagde mig, at han  bare ikke skulle  være far til mine  børn, siger Stine  Kronborg i dag om  ekskæresten, som  hun forlod blot 20 dage efter, de var flyttet ind i deres nye hus sammen. (Foto: Linda Johansen)
- Min sjette sans sagde mig, at han bare ikke skulle være far til mine børn, siger Stine Kronborg i dag om ekskæresten, som hun forlod blot 20 dage efter, de var flyttet ind i deres nye hus sammen. (Foto: Linda Johansen)
Lene Nystrøm brød fuldstændigt med ham, da Aqua blev opløst.

Ibi Støving anklagede ham for vold og fortalte, hvordan hun gentagne gange var blevet slået.

Og nu blander René Difs seneste ekskæreste, Stine Kronborg, sig i mudderkastningen med et sønderlemmende angreb på musikeren, som hun beskylder for at have svært ved at styre sit temperament.

– Jeg vil kalde ham en utilregnelig dramaqueen, som kunne vende på en tallerken hele tiden, siger Stine Kronborg i den seneste udgave af Se og Hør.

Hun forlod René Dif 20 dage efter, at de sammen var flyttet ind i deres nye hus.

– Min sjette sans sagde mig, at han bare ikke skulle være far til mine børn. En stemme sagde, at jeg måtte gå med det samme, siger Stine Kronborg til ugebladet.

Nul kontakt
Over for flash! uddyber hun beslutningen om offentligt at gå ud med en kritik af ekskæresten.

– Der er mange journalister, der har skrevet til mig, og for ikke at blive ved med at løbe ind i spørgsmål om, hvad der gik galt, valgte jeg at stå frem. Jeg fik en knude i maven af at gå med det, og nu har jeg det fint, siger Stine.

Hun har siden bruddet været i kontakt med ekskæresten, men er det ikke længere.

– Jeg valgte at stoppe det helt. Det tager for meget energi. Jeg synes, han har været fantastisk, men han skal bare ikke være i mit liv mere, siger Stine Kronborg til flash!.

René Dif ønsker ikke at gå ind i polemikken omkring sin person.

– Jeg stiller mig uforstående over for Stines udtalelser og vil samtidig igen pointere, at der er meget få fakta i det, hun skriver omkring mig og min person. Jeg kan kun håbe, at hun har fået luft, og jeg henviser til min udtalelse i Se og Hør. Ellers har jeg ingen yderligere kommentarer, siger Dif til flash!

I ugebladet fortalte han, at han var chokeret over ekskærestens betroelser til offentligheden.

– Jeg ønsker Stine held og lykke og håber kun, at hun har fået det ud af sine udtalelser, som hun ønskede.

Stine Kronborg er ikke den første kvinde, der hovedkulds har forladt samlivet med Aqua-manden.

Også hans tidligere kæreste TV3-værten Ibi Støving forlod brat forholdet, da hun angiveligt var blevet slået af Dif.

Det var dog ikke vold, der var baggrunden for, at Stine Kronborg skred fra pop-millionæren.

– Selv om vi havde vilde skænderier, så var der aldrig antydning af vold. Hvis der havde været, så havde jeg meldt det. Og med hensyn til Ibi og ham, så elskede René hende så højt, at han ikke ville melde hende for den vold, hun udsatte ham for, siger Stine og antyder dermed, at også Ibi var voldelig.

– Hun sparkede ham engang i kuglerne, så de var lige gode om det. Men i dag kan jeg godt forstå, at Ibi handlede, som hun gjorde, siger Stine med et smil.

Kvinden i forholdet
Dif er ikke ligefrem begejstret over at få rippet op i de gamle sår fra tiden med Ibi.

– Jeg er fuldstændig uforstående over for, hvorfor I vil bringe noget, som er over fire år siden. Den sag er vel efterhånden godt og grundigt uddebatteret! Jeg mener ikke, man kan sammenligne to forhold, som er forskellige, og jeg må indrømme, at jeg synes, det er ufatteligt, at I vil gøre de to ens og insinuere, at det skulle være af samme karakter eller lignende, siger René Dif til flash!

– Stine, hvordan har du det med det image, du er med til at give ham?

– Da jeg for eksempel sagde, at René var kvinden i forholdet, var det med et smil på læben. Men han er en dramaqueen, specielt når han ikke har så meget at lave, siger Kronborg.

Ud over Ibi og Stine Kronborg var René Dif tidligere kæreste med Lene Nystrøm.

Hun blev senere gift med Søren Rasted fra Aqua, og René Dif har senere fortalt, at han følte, at han blev frosset ud af gruppen.
1 af 5 I dag er 40-årige Dif kæreste med Rikke Rasmussen. (Foto: Uffe Kongsted)
2 af 5 René Dif er en mand med temperament. Bl.a. derfor brød Stine Kronborg forholdet til ham. (Foto: Thomas Wilmann)
3 af 5 Ibi Støving og René Dif da alt endnu var fryd og gammen. Men en voldsom sommer- hustur satte en stopper for forholdet. (Foto: Johnny Frederiksen)
4 af 5 I de meget unge Aqua-år var pop-kvartettens frontfigurer, René Dif og Lene Nystrøm, kærester. Da Aqua gik i opløsning, droppede Lene og Søren Rasted fuldstændig kontakten til Dif. I dag er truppen dog samlet igen.
5 af 5 - Min sjette sans sagde mig, at han bare ikke skulle være far til mine børn, siger Stine Kronborg i dag om ekskæresten, som hun forlod blot 20 dage efter, de var flyttet ind i deres nye hus sammen. (Foto: Linda Johansen)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen