Kæresterne hjalp Pernille til tops

Nogle kvinder er så heldige, at de altid forelsker sig i de rigtige mænd - Pernille Rosendahls kærlighedsliv er brolagt med mænd i musikbranchen

Pernille Rosendahl og kæresten,  Johan Wohlert fra Mew. Han er far til hendes barn og et godt bekendtskab i  musikbranchen.
Pernille Rosendahl og kæresten, Johan Wohlert fra Mew. Han er far til hendes barn og et godt bekendtskab i musikbranchen.
Indimellem rammer Amors pil så perfekt, at den ikke blot medfører glødende kærlighed, men også en fed karriere.

Når Pernille Rosendahl til næste år udgiver sin første plade sammen med kæresten Johan Wohlert, kan hun således se tilbage på en karriere i den danske musikbranche, hvor en lang række mænd fra den danske musikindustri har krydset hendes spor og bidraget væsentligt til hendes karriere.

En karriere, der formentlig snart krones med et internationalt gennembrud og som tog sin begyndelse i 1994-95, hvor Pernille Rosendahl indså, at hun ville være stjerne.

Ligesom hun indså, at hun ikke ville være single. Til alt held fandt hun den store kærlighed i dansk rocks daværende håb, Nikolaj Steen, som havde en unik position til at introducere hende for de rigtige mennesker.

Forholdet blev dog ikke længerevarende –  det gik tilfældigvis i stykker, da hun havde mødt de rigtige mennesker gennem Nikolaj Steen.

Droppede sit succesband
Til gengæld fik hun brug for en producer, der kunne være med på hendes solo-plade, og derfor var det mere end lykkeligt, da hun forelskede sig i produceren Nikolaj Foss.

Heller ikke det forhold blev dog til livslang kærlighed, men det gav heldigt nok Pernille endnu flere kontakter i den danske musikbranche.

Herefter forelskede hun sig –  utrolig heldigt –  i den unge Tim Christensen fra Dizzy Mizz Lizzy, der var fyr og flamme over den karismatiske Rosendahl.

Og så var det jo svineheldigt, at han er fænomenal til at skrive musik. For Tim Christensen blev så forelsket, at han droppede sin egen solokarriere og begyndte at skrive sange til kvinden i sit liv.

Det blev til Pernilles første single med Swan Lee, ligesom han var bagmand på ’Tomorrow Never Dies’.

Inden mødet med Tim var det op ad bakke for Pernille Rosendahl at få et pladeselskab til at skrive kontrakt med hende og Swan Lee.

Men det ændrede sig med Tim, der hurtigt fik bosserne gjort interesseret.

Desværre mistede Pernille interessen for Tim, som ellers havde tilsidesat sin egen karriere og været med til at opløse supersuccesen Dizzy Mizz Lizzy, mens han arbejdede for hende.

Tim Christensen blev efterladt med et blødende hjerte og taler i dag ikke længere med Pernille Rosendahl.

Meget kunne tyde på, at også koncert-arrangøren Mads Sørensen i dag har et anstrengt forhold til den danske svane.

Han kom yderst belejligt ind i Rosendahls liv kort efter bruddet med Tim Christensen, og også han kunne glædesstrålende konstatere, at han sagtens kunne hjælpe hende og Swan Lee.

Fyreseddel i sygesengen
For bandet stod faktisk og havde brug for at komme ind og spille de store steder, og vupti  ... så havde Mads sørget for to koncerter i Store Vega.

Pernille Rosendahl rettede nu blikket mod udlandet, og samtidig kom Johan Wohlert ind i hendes liv. Og han havde via sin gruppe Mew kontrakt med Sony i England.

I samme periode kølnedes Mads og Pernilles forhold så meget, at Pernille ikke så anden udvej end at meddele ham, at de ikke længere var kærester.

En besked, han fik overbragt, da han lå med dårlig ryg på hospitalet uden mulighed for at rejse sig og kæmpe for sin elskede.

Det gjorde den nye kæreste derimod.

Johan Wohlert opgav Mew og indledte jagten på en international karriere sammen med kvinden, der i mellemtiden var blevet mor til hans barn.

Svanen er på vej ud i verden ...
1 af 4 Koncertarrangør Mads Sørensen, supersang- skriver Tim Christensen og musiker Nikolaj Steen for- elskede sig alle i Pernille og kunne heldigt nok hjælpe hende op ad karrierestigen.
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Pernille Rosendahl og kæresten, Johan Wohlert fra Mew. Han er far til hendes barn og et godt bekendtskab i musikbranchen.
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen