Fra håndboldspiller til dansediva

Tyrenakke er et af de kælenavne, Mads Vad har til dansepartner Rikke Hørlykke. Sammen har de fundet Rikkes feminine side og manden i Mads

- Prøv at se de tyremuskler her, siger Mads Vad med et kæmpe smil på læben og vifter Rikke Hørlykkes hår væk fra nakken.

I det hele taget handler det meget om muskler denne torsdag under den afsluttende træning forud for fredagens Vild med dans.

Rikkes håndboldmuskler har nemlig været et problem for den ny-udsprungne dansediva.

- Det er svært at være yndefuld, fordi jeg måske ikke er helt så yndefuld af statur. Der er jo nok lidt for mange muskler, siger Rikke Hørlykke og afbrydes straks af et hånligt grin fra Mads.

Den feminine side hevet frem
Den professionelle danser har kæmpet hårdt for at finde Rikkes feminine sider frem, men han har aldrig været i tvivl om, at de var der.

- Jeg har sagt fra starten af, at jeg var sikker på, at hun havde en kæmpe feminin side langt, langt inde et sted. Den har bare været gemt langt ad vejen de sidste 15-16 år, forklarer Mads.

Og den feminine side kommer da også mere og mere til udtryk hver fredag aften, men helt tilfreds bliver det inkarnerede konkurrence-menneske aldrig.

- Det er ikke naturtalent, der præger mig, lyder det fra Rikke.

Fra dreng til mand
Som noget helt naturligt har Rikke dog også sat sit præg på den 23-årige Mads Vad.

- Det er ikke kun mig, der er blevet mere feminin, det er også Mads, der er blevet mere mand.

- Prøv at lægge mærke til, hvor meget mand der er kommet hos Mads. Jeg tror, jeg har smittet ham lidt, lyder det stolt fra den stærke håndboldspiller.

Og der er da også kommet flere muskler til hos den spinkle danser. Modsat resten af de resterende dansere har Mads taget et kilo på - i muskler, og hans nyvundne mandighed kan blandt andet ses i aftenens Vild med dans, hvor han svinger Rikke rundt - 40 gange, som han selv betegner det.

- Det er Rikkes mål at gøre mig fra en lille dreng til en mand, og det er gået ret godt, synes jeg selv, siger Mads med et grin.

Se hvilke problemer Rikkes muskler giver, og hvordan Mads er blevet mere mand ved at klikke på tv-linket øverst til højre herfor.

Skærm

Mest læste i flash!