Linda P: Jeg kom ikke til min fars begravelse

Komikerens far svigtede hende under opvæksten, og hun ville ikke med til begravelsen

Linda P turnerer med sit tredje onewomanshow 'Linda P's hovedpine' fra oktober i år. (Foto: culturepeople.dk)
Linda P turnerer med sit tredje onewomanshow 'Linda P's hovedpine' fra oktober i år. (Foto: culturepeople.dk)

Linda Petersen med kunstnernavnet Linda P får folk til at trille ned ad stolen af grin, men privat har hun ikke altid selv haft let til latter.

Kunne ikke overskue en datter
Da hun var i gang med at forberede sit andet soloshow, 'Linda P og mig', fik hun et opkald fra sin far om at komme - den far som hun ellers kun så Lillejuleaften, fordi han 'ikke kunne overskue at have en datter'.

Linda P kom og bragte faderen til sygehuset. Men da hun kyssede ham på kinden, vidste hun, at det var farvel.

For første gang fortæller den 28-årige komiker om sin far, der døde af leversvigt som 56-årig. Det er i Ud & Se, at Linda P åbner om omkring svigtet fra faderen, som hun mistede for nogle år siden, og som hun undlod at komme til begravelsen af.

- Mine venner siger, jeg ikke skal have dårlig samvittighed over, at jeg blev væk fra begravelsen siger hun i interviewet.

Linda P. lufter langemanden i 'Vild med dans'-studiet. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 15. okt. 2011 - kl. 10:07 Linda P: Jeg skyldte en million til Skat

Nogle år forinden havde hun selv været ved at skylle sin spirende karriere ud med en vodkaflaske. Før hun sprang ud som lesbisk, drak hun en halv flaske spiritus om dagen.

- Jeg havde dårlig samvittighed over at have brugt så meget af min daværende kærestes tid. Vi troede jo, at vi skulle have børn sammen, siger Linda P.

Uenige om faderfigur
I dag er Linda P gift med Melissa Niclaisen, og parret er enige om at få børn sammen.

- Da min far døde, indså jeg, at jeg gerne ville have børn. Min kone og jeg er enige om det, og enige om, at hun skal føde.

Linda P bor sammen og har fællesøkonomi med en køn blondine. (Foto: Linda Johansen). Danske kendte - 11. feb. 2011 - kl. 17:44 Linda P er forelsket

De er dog ikke enige om, om der skal være en faderfigur i deres kommende børns liv. Men komikerens opvækst har gjort, at hun gerne ser det.

- Alle har brug for en far. For mig, der altid savnede en far, er det vigtigt at mit barn får en.

1 af 2 Linda P og Melissa vil have børn sammen, men de er ikke enige om, hvorvidt børnene skal have en faderfigur i deres liv. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Linda P turnerer med sit tredje onewomanshow 'Linda P's hovedpine' fra oktober i år. (Foto: culturepeople.dk)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen