Falck-ansatte rasende til fest: Ville høre Kandis

De ellers så flinke livreddere var ikke tilfredse med musikvalget til firmaets årsfest

En gruppe Falck-medarbejdere var bestemt ikke tilfredse med, at det ikke var Kandis, der stod på scenen til deres firmafest. (Foto: Mogens Flindt).
En gruppe Falck-medarbejdere var bestemt ikke tilfredse med, at det ikke var Kandis, der stod på scenen til deres firmafest. (Foto: Mogens Flindt).

Normalt er Falck-ansatte både tålmodige og venlige, når de dagen lang hjælper danskere ud af de mest umulige og farlige situationer.

Men er der noget, der kan få redningskorpsets medarbejdere til at eksplodere i raseri, er det de populære musikere fra Kandis.

Eller faktisk nærmere fraværet af netop dansktop-rockerne.

Til Falcks årsfest 2013 havde festarrangørerne valgt at bryde en årelang tradition, og i stedet for Kandis var det bandet Festmaskinen, der spillede op til dans.

Johnny og Gittes bryllup skal stå i år 2014. (Foto: My Way Music) Danske kendte Kandis-Johnny skal giftes

Men som bekendt skal man ikke pille ved traditionerne.

- Spil så for helvede noget Kandis, råbte en gruppe vrede Falck-medarbejdere fra tilskuerrækkerne, samtidig med at der blev vist et stort skilt frem med teksten 'lorteorkester'.

Desuden blev der skubbet til musikerne på gangene, en ældre kvinde gav bandet 'fingeren', og forsangeren blev kaldt for en 'arrogant stodder'.

Den opførsel vil Falcks personaleforening dog ikke finde sig i, og i det nyeste nummer af personalebladet Falcken giver de en opsang til gruppen af oprørte Falck-ansatte:

'Denne opførsel, der ligger meget langt fra Falcks værdier, tager Falcks personaleafdeling skarpt afstand fra,' står der i Falcken.

Johnny Hansen er Hurup Thys smilende byggematador med et væld af ejendomsbesiddelser. Danske kendte Kandis-Johnny ved at opkøbe landsby

Eb.dk har i dag været i kontakt med foreningens næstformand, Henning Hansen, der dog ikke har lyst til at fortælle mere om episoden.

- Det har vi bestemt ingen kommentarer til, siger han.

Det har musikerne i Festmaskinen derimod. På trods af utilfredsheden med musikvalget havde de nemlig en fin oplevelse med Falck-medarbejderne.

- Der var et par enkelte, der var kede af at høre funk i stedet for dansktop-musik. Men vi havde nu en god aften alligevel, og vi er altid klar til at spille op til fest igen med masser af god energi og nye og gamle hits, siger musikerne.

(Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Polfoto) Samfund Kræft-skandale hos Falck: 7 ud af 14 er syge

På trods af raseriet kommer Kandis ikke tilbage på scenen næste år. Det gør Festmaskinen dog heller ikke.

I stedet er bandet Night Affair blevet hyret ind til Årsfesten 2014.

'Vi håber, at I vil tage godt imod og bakke op om næste års orkester,' lyder bønnen fra personaleforeningen i Falcken.