Casper C: Noget under opsejling i Hollywood

Han gider ikke prale med sine bedrifter, men Casper Christensen nyder, at han kan lege med de store drenge i USA

Casper Christensen kæmper for et amerikansk gennembrud. (Foto: Jesper Mortensen).
Casper Christensen kæmper for et amerikansk gennembrud. (Foto: Jesper Mortensen).

Komikeren og skuespilleren Casper Christensen, der er aktuel i filmen 'Player', har ikke bare travlt med udenlandske projekter, men også med indspilningen af 'Klovn'-filmen i USA og med flere andre udenlandske projekter.

At få hul igennem til udlandet er noget Casper Christensen har arbejdet på længe, og derfor er han glad for, at det er lykkedes.

Se også: Casper Christensen slår Superman

Det er nemlig ikke bare lige sådan at komme ind på det marked, og derfor skal hvert øjeblik nydes.

- Hollywood er en sindssyg bane at spille på, og det er virkelig, virkelig hårdt. Man skal være glad for de små sejre, siger Casper Christensen til Ritzau.

Ud over den amerikanske udgave af Klovn, er han sammen med kollegaen Frank Hvam også i gang med at skrive manuskript til den berømte komiker, Sacha Baron Cohens nye film.

Se også: Nu vil Casper være natklub-konge

Der er uden tvivl blevet åbnet nogle døre, men alligevel er den danske komiker ikke meget for at prale med sine bedrifter.

- Jeg gider ikke at være en af dem, der sidder og fortæller om, at de er på vej til Hollywood. Det vigtigste er, at man får nogle spændende projekter at arbejde på. Og der er også noget under opsejling, så det er da dejligt, siger han.