Tinnas søster er helt knust af sorg

Den kræftdøde Tinna Jakobsens søster Lise Jakobsen udtrykker sin sorg på Facebook: Det her må være den hårdeste dag i resten af mit liv

Lise Jakobsen er knust over sin søster Tinnas alt for tidlige død.(Foto: Facebook)
Lise Jakobsen er knust over sin søster Tinnas alt for tidlige død.(Foto: Facebook)

- Det her må være den hårdeste dag i resten af mit liv!! Er uden ord, helt tom indeni og mit hjerte er gået i 1000 stykker!! Du vil altid mangle i mit liv elskede, søde Futte :'-( R.I.P smukke engel.

Således har Lise Bertha Haaber Jakobsen skrevet på sin facebook, og man er slet ikke i tvivl om, at Lise Jakobsen i den grad er knust over sin elskede søsters alt for tidlige død.

Se også: Paradise-Tinna er død af kræft

Flere af Lises venner kommer også med medfølende kommentarer:

'Åh, hvor er jeg ked af at læse det her(Føler så meget med jer, kære Lise, mange tanker til dig og din familie fra mig', skriver en person.

Og en anden skriver: 'Kondolerer mange gange med Futte. Tænker på jer alle i denne svære tid.'

Se også: Paradise-ven: Himlen er blevet en engel rigere

For 10 dage siden skrev Lise også på Facebook følgende ord i forbindelse med Ekstra Bladets artikel

Se også: Stor opbakning til kræftramt realitystjerne

'Er fuldstændig målløs og uden ord overfor den fantastiske støtte, trøstende ord og hjælpsomhed folk ligger for dagen i forbindelse med "vores situation". Vi kan være utrolig stolte over at bo i et land som Danmark, hvor der findes så fantastiske mennesker med hjertet på rette sted ??? Vil aldrig kunne takke jer nok....U know how u are.'1 af 3 Tinna Jacobsen er her fotograferet under sin deltagelse i Paradise Hotel.(Foto: TV3)
2 af 3 Tinna Jakobsen blev af den nærmeste familie kaldt Futte. Her står hun ved havet i 2012. Det her billede har Lise lagt ud af sin elskede søster. (Foto: Facebook)
3 af 3 Lise Jakobsen er knust over sin søster Tinnas alt for tidlige død.(Foto: Facebook)