Her er den suveræne vinder af bikini-krigen

Med mere end 26 procent af stemmerne var der ingen tvivl om vinderen af Ekstra Bladets bikini-krig blandt de danske kendisser

Der var mange deltagere, men kun en vinder af bikini-krigen. (Fotocollage: Instagram)
Der var mange deltagere, men kun en vinder af bikini-krigen. (Fotocollage: Instagram)

- Så er jeg ligesom tilbage!

Sådan lyder det fra Ekstra Bladets suveræne vinder af bikini-krigen, der har fået mere end en fjerdedel af de over 16.000 afgivne stemmer.

- Det er mega sejt. Det er jeg meget glad for, siger den smukke vinder, der fyldte 34 år i går men bestemt ikke havde problemer med at give baghjul til mange af sine yngre konkurrenter.

Skrab billedet med musen herunder og se hvem den lækre vinder er.Siden vi i starten af juli satte konkurrencen i gang med de danske kendis-kvinders egne billeder, har vores læsere kunnet nyde et hav af lækre bikini-billeder.

Og det blev altså Mascha Vang, der nu kan trække sig sejrrigt ud af bikini-krigen.

Reality-stjernen og bloggeren, der blev mor for bare 10 måneder siden til datteren Hollie Nolia, er stolt af sin krop, som hun har arbejdet hårdt for at få i form efter fødslen. Og mange har spurgt hende til råds, hvordan hun har fået sådan en flot figur så hurtigt. Derfor har Mascha Vang tænkt sig at gøre det til sin levevej.

Når datteren starter i institution om tre uger, starter hun på en uddannelse som kostvejleder og personlig træner.

- Der er så mange, der spørger mig til det, og så vil jeg gerne have noget grundlæggende viden, siger hun.

Se også: Mascha kører det tunge skyts frem i bikini-krigen

En sikker nummer to
På en flot andenplads kom Ekstra Bladets tidligere vejrpige, Celina Hilslev, der satte en flot slutspurt ind i går og fik godt 17 procent af stemmerne. Også hun er så glad for det flotte resultat, at hun synes, læserne skal have et nyt flot bikini-billede.

 

Se også: Ekstra Bladets vejrpige infiltrerer bikini-krigen

Den tidligere barnestjerne Anne Gadegaard, der skød krigen i gang fik en tredjeplads med konkurrencens nok mindste bikinitrusse.