Kronborg-video fra stripperstangen

Den 34-årige dansker i Australien viser sine færdigheder på YouTube-video

34-årig dejlighed 'all the way from Denmark'. (Foto: TV3)
34-årig dejlighed 'all the way from Denmark'. (Foto: TV3)

Stine Kronborg har stadig gang i karrieren som poledanser i Australien.

Mange vil kalde hende stripper, men den hopper hun ikke på.

- Striptease er jo 'teasing' i forhold til at tage tøjet af. Poledancing er akrobatik på en stang, har hun tidligere forklaret om forskellen til Ekstra Bladet.

 

Akrobaik på stangen
Akrobatik er der i hvert fald tale om, når den 34-årige dansker, der blev 'Hottie of the Year' downunder i 2011, vrider sig på stripperstangen og som bonus smider tøjet.

Se også: Kronborg i Paradisisk chokstripHer er bagdelen, Stine er stolt af. (Foto: TV3). Danske kendte - 15. maj. 2013 - kl. 10:30 Kronborg smider tøjet igen: Jeg er stolt af min røvHendes poledance har gjort hendes krop stærk ... og ifølge kritiske kvinder er hun blevet for muskuløs. (Foto: TV3) Plus Stine Kronborg viser alt frem

Det demonstrerer hun igen med en video af en optræden på Sexpo Sydney 2013, som hun selv har lagt på YouTube og linker til fra sin Facebook-side.

 

All the way from Denmark
Stine Kronborg, der har været 'Voice'-vært i Danark og kæreste med Rene Dif, spjætter løs som Miss Sparx, 'all the way from Denmark', som det forkyndes, til 'Barbie Girl' og i 'Gangnam Style' - og til sidst bliver der spurgt, om 'ønsker I at se noget mere'?

Det skulle da være mærkeligt andet...

Se videoen her