Ulrich Thomsen i film med Johnny Depp

Ulrich Thomsen skal være med i action-komedien 'Mortdecai', hvor han spiller overfor Johnny Depp og Gwyneth Paltrow

Mens den hårstslående tv-serie Banshee netop nu hver uge kører på Kanal 5 i Danmark med Ulrich Thomsen i en bærende rolle som den lokale gangsterboss Kai Proctor, startede Ulrich Thomsen i går på optagelserne til et nyt stort internationalt filmprojekt, nemlig action-komedien Mortdecai, hvor han spiller overfor selveste Johnny Depp og Gwyneth Paltrow samt Hollywood-stjerner som Ewan McGregor, Paul Bettany, Michael Culkin og Olivia Munn.

Video Underholdning TV: Ulrich Thomsen: Sådan fik jeg skurkerollen

Filmen, der er instrueret af David Koepp, har Johnny Depp i hovedrollen som Charlie Mortdecai, en genial kunsthandler og delvis kriminel type, der bliver tvunget til at rejse verden rundt kun bevæbnet med sit gode udseende og sin charme i et forsøg på at få et stjålet maleri tilbage, der angiveligt skulle indeholde koden til en bankboks fyldt med nazi-guld.

Hans umulige langbenede kone (Gwyneth Paltrow) vikles også ind i begivenhederne samtidigt med en international terrorist, en flok vrede russere samt agenter fra MI-5.

- Jeg spiller en af russerne, der er efter Johnny Depps karakter Mordtecai. Jeg har seks optagedage. Jeg glæder mig. Det er jo en flok gode mennesker at være i selskab med, siger Ulrich Thomsen til Ekstra Bladet.

Film, tv & radio TV: Ulrich Thomsen: Gokkesokker og sexscener er pinlige

Filmen er baseret på forfatteren Kyril Bonfiglios populære romantrilogi om Charlie Mortdecai.

Den 49-årige Ulrich Thomsen fik også tidligere på året sin ilddåb som filminstruktør, da han indspillede filmen 'In Embryo' i Los Angeles.

Film TV: Ulrich Thomsen - nu som instruktør

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4