Ulrich Thomsen i film med Johnny Depp

Ulrich Thomsen skal være med i action-komedien 'Mortdecai', hvor han spiller overfor Johnny Depp og Gwyneth Paltrow

Mens den hårstslående tv-serie Banshee netop nu hver uge kører på Kanal 5 i Danmark med Ulrich Thomsen i en bærende rolle som den lokale gangsterboss Kai Proctor, startede Ulrich Thomsen i går på optagelserne til et nyt stort internationalt filmprojekt, nemlig action-komedien Mortdecai, hvor han spiller overfor selveste Johnny Depp og Gwyneth Paltrow samt Hollywood-stjerner som Ewan McGregor, Paul Bettany, Michael Culkin og Olivia Munn.

HBO - 11. jan. 2013 - kl. 14:31 TV: Ulrich Thomsen: Sådan fik jeg skurkerollen

Filmen, der er instrueret af David Koepp, har Johnny Depp i hovedrollen som Charlie Mortdecai, en genial kunsthandler og delvis kriminel type, der bliver tvunget til at rejse verden rundt kun bevæbnet med sit gode udseende og sin charme i et forsøg på at få et stjålet maleri tilbage, der angiveligt skulle indeholde koden til en bankboks fyldt med nazi-guld.

Hans umulige langbenede kone (Gwyneth Paltrow) vikles også ind i begivenhederne samtidigt med en international terrorist, en flok vrede russere samt agenter fra MI-5.

- Jeg spiller en af russerne, der er efter Johnny Depps karakter Mordtecai. Jeg har seks optagedage. Jeg glæder mig. Det er jo en flok gode mennesker at være i selskab med, siger Ulrich Thomsen til Ekstra Bladet.

Film, tv & radio - 4. jan. 2013 - kl. 14:00 TV: Ulrich Thomsen: Gokkesokker og sexscener er pinlige

Filmen er baseret på forfatteren Kyril Bonfiglios populære romantrilogi om Charlie Mortdecai.

Den 49-årige Ulrich Thomsen fik også tidligere på året sin ilddåb som filminstruktør, da han indspillede filmen 'In Embryo' i Los Angeles.

Film - 25. apr. 2013 - kl. 05:26 TV: Ulrich Thomsen - nu som instruktør

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen