Jan Fogs hemmelige kone: Kunne ikke lide han førte sig frem

Ungdomskæresten har ikke altid været begejstret for rigmandens mange penge

47-årige Charlotte Juul arbejder som psykoterapeut, og skal giftes med den kendte ejendomsmægler inden jul. (Foto: Facebook)
47-årige Charlotte Juul arbejder som psykoterapeut, og skal giftes med den kendte ejendomsmægler inden jul. (Foto: Facebook)

- Det var pinligt, hvis folk så, at jeg kendte en, der havde en Porsche.

Sådan fortæller Charlotte Juul, der snart bliver smedet sammen med den kendte ejendomsmægler Jan Fog, tilbage i TV2-dokumentaren fra 2011 'Jan Fog - Hele Historien'.

Se også: Her er Jan Fogs hemmelige kone

Episoden fandt sted tilbage i 1983, hvor den dengang 34-årige rigmand prøvede at score den 17 år yngre gymnasieelev.

Sagde mig ikke en skid
Men det var en hård kamp for Jan Fog at erobre den unge skønhed.

- Der var et problem. Jeg kunne ikke lide, at han havde alle de her penge, var rig og førte sig frem. Det sagde mig ikke en skid, siger den nu 47-årige Charlotte Juul i det to år gamle program.

Til sidst måtte hun dog bukke under for ejendomsmæglerens charme, da han var ihærdig og blandt andet dukkede op med en treretters menu på hendes arbejdsplads:

- Nogle gange kom han også om morgenen, når jeg havde fri, fordi han ville køre mig hjem. Men det ville jeg ikke, fordi jeg cyklede. Nogle gange kørte han ved siden af mig med vinduet rullet ned for at snakke med mig. Det er simpelthen så sødt.

- Ja, så smeltede mit hjerte for ham. Lige pludselig kunne jeg godt se, at han var så sød, lyder det fra den kommende brud.

Se også: Liebhavermægler skal giftes med hemmelig kone

Derefter var de sammen i tre år.

- Vi var meget forelsket. Vi var fuldstændig vilde med hinanden.

Jan sluttede forholdet
Men forholdet holdt ikke i længden, hvilket ejendomsmægleren fortalte sin nu kommende hustru:

- Det var faktisk ham, der afsluttede det. Jeg var helt ulykkelig i mange år efter, fortæller en tydelig berørt Charlotte Juul.

Det forliste forhold i slutningen af 1980'erne fik dog ikke parret til at miste kontakten med hinanden.

I dag taler de nemlig stadig sammen næsten hver dag.

- Han har et fantastisk hjerte den mand. Det er nemt at overse, hvis man ikke kender ham. Men når man kender ham, så opdager man bare, at han har hjerte, som jeg ved ikke hvad, siger Charlotte Juul med tårer i øjnene.

- Jeg har tænkt, at jeg har stået i vejen for ham (med at finde en ny partner, red.). Det har jeg. Men så er det jo sådan, at man vælger selv.

- Han er både min far, min gamle ægtemand og min ven. Det er som om, at det er alle funktioner. Og jeg ved, at når han bliver gammel, og hvis han en dag skulle blive svag, så bliver det mig, der passer på ham, fortæller hun i det åbenhjertige interview.

Ekstra Bladet ville gerne have talt med Charlotte Juul om det forestående ægteskab, men det har ikke været muligt at komme i kontakt med hende.

1 af 2 Jan Fog vil måske snart blive set på de røde løbere med sin kommende kone. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Polfoto)
2 af 2 47-årige Charlotte Juul arbejder som psykoterapeut, og skal giftes med den kendte ejendomsmægler inden jul. (Foto: Facebook)