Don Ø runder de 70: - Jeg kan ikke mærke alderen endnu

Flemming Østergaard har ikke tænkt sig at sætte farten ned, selvom han nu er over 70

Don Ø fik et par fodboldbriller i fødselsdagsgave af billedkunstneren Poul Isbak. (Foto: Jakob Jørgensen)
Don Ø fik et par fodboldbriller i fødselsdagsgave af billedkunstneren Poul Isbak. (Foto: Jakob Jørgensen)

Kendisserne strømmede ind gennem luksushotellet Nimbs døre, da den tidligere mafioso af dansk fodbold i går fejrede sin 70 års fødselsdag.

Blandt de omkring 300 gæster var blandt andet Lisbeth Østergaard, Jes Dorph-Petersen, Brian Holm, Søren Gade, Søren Pind og Lise Nørgaard.

Se også: Lisbeth Østergaard: - Don Ø er min far

Også billedhuggeren Poul Isbak kiggede forbi. Han havde lige været i Paris, hvor han havde købt et par fodboldbriller, som han mente måtte passe perfekt til Don Ø.

Se galleri med Don Øs kendte gæster og interview med fødselaren over artiklen.

Se også: Jes Dorph: - Jeg har set Don Ø nøgen!Billedhuggeren Poul Isbak havde taget et par fodboldbriller med til Don Ø - og så havde han taget sin internationale jakke på, fordi den tidligere FCK-boss har handlet med fodboldspillere i hele verden. (Foto: Jakob Jørgensen)
Billedhuggeren Poul Isbak havde taget et par fodboldbriller med til Don Ø - og så havde han taget sin internationale jakke på, fordi den tidligere FCK-boss har handlet med fodboldspillere i hele verden. (Foto: Jakob Jørgensen)


Fødselaren selv lod sig ikke mærke af de snart mange år, han har på bagen.

- Jeg kan ikke mærke alderen endnu, siger den travle erhvervsmand, som stadig rejser 180-200 dage om året.

Se også: Avis: Don Ø risikerer fire års fængsel

Dagen efter fødselsdagen, i dag fredag, rejser han eksempelvis til Singapore for at træde ind i to nye, internationale bestyrelser.

- Så længe jeg synes det er sjovt, fortsætter jeg. Jeg ser ingen grund til at stoppe, siger han.

Formentligt begynder den lange flyvetur dog med en omgang tømmermænd. Don Ø havde nemlig planlagt en herreaften på sin fødselsdag med de nærmeste 75 venner.

Se galleri med Don Øs kendte gæster og interview med fødselaren over artiklen.

Se også: Don Ø afviser Skats anklager

1 af 7 - Vil du have en ballon? spurgte Klaus Pagh sin 44 år yngre kone, Nancy, da de var til Don Øs fødselsdagsreception, hvor der var pyntet op med balloner fra oplevelsesfirmaet Go Dream A/S.
2 af 7 - Jeg kender blandt andet Don Ø fra velgørenhedsorganisationen KidsAid, og så har han har jo gjort navnet 'Don' noget hyggeligere end i mafiaens verden, sagde Joachim Knopp.
3 af 7 Jesper Skibby kiggede forbi for at hylde sin tidligere arbejdsgiver. Don Ø ansatte nemlig den tidligere cykelrytter tilbage i 2000. I dag arbejder han som produktudvikler for HC Container. (Foto: Jakob Jørgensen)
4 af 7 Søren Gade havde taget en stor skinke med til fødselaren. - Den er virkelig god, og der laves kun 1000 af den her slags om året, sagde han. (Foto: Jakob Jørgensen)
5 af 7 Søren Pind lærte Don Ø at kende for mange år siden i forbindelse med planerne om at overdække Parken. - Don Ø har altid ment, at jeg og Jens Kramer Mikkelsen var de værste borgmestre. Og i Kramers tilfælde havde han jo ret, sagde han. (Foto: Jakob Jørgensen)
6 af 7 Lise Nørgaards venskab med Don Ø kastede glans over hende i børnebørnenes øjne. Hun fik engang fodboldkongen til at sende en fødselsdagsgave til sit syv-årige barnebarn. - Lige pludselig var alt det andet på gavebordet helt uinteressant, og hele formiddagen brugte han på at ringe til sine klassekammerater for at fortælle, hvad der var sket. Drengen var jo ellevild, sagde 'Matadors' moder. (Foto: Jakob Jørgensen)
7 af 7 Don Ø fik et par fodboldbriller i fødselsdagsgave af billedkunstneren Poul Isbak. (Foto: Jakob Jørgensen)
Mest læste i flash!
Hent flere