Brian Holm: Til Rolling Stones med de kongelige

Hvis man har de rette kontakter, kan selv de mest umulige ting lade sig gøre

Brian Holm fik det meste af et cykelhold med til Rolling Stones-koncert sammen med de kongelige, fordi han var ven med Don Ø. (Foto: Jakob Jørgensen)
Brian Holm fik det meste af et cykelhold med til Rolling Stones-koncert sammen med de kongelige, fordi han var ven med Don Ø. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den tidligere cykelrytter Brian Holm lægger ikke skjul på, at hans venskab med Don Ø havde en fed sidegevinst, dengang manden med det mafia-klingende tilnavn stadig var en del af Parken Sport og Entertainment.

- Hvad er det første, du tænker på, når jeg siger Don Ø? spurgte Ekstra Bladet Brian Holm, som promte svarede:

- Gratis billetter.

Se også: Don Ø runder de 70: - Jeg kan ikke mærke alderen endnu

Han uddyber, at mens Flemming Østergaard stadig var i Parken, kunne han altid skrive til ham og skaffe billetter til både fodboldkampe og koncerter.

Især husker han en koncert med Rolling Stones, hvor han kontaktede fodbold-bossen, kort inden bandet gik på scenen, for at få billetter til ham selv og sit cykelhold.

- Så siger han 'jamen, så skal I sidde oppe ved de kongelige', fortæller Brian Holm og tilføjer, at for eksempel Mark Cavendish stadig husker tilbage på koncerten med et smil på læben.

Hør Brian Holm fortælle hele historien i videoen over artiklen.

Se også: Lisbeth Østergaard: - Don Ø er min farSe også: Jes Dorph: - Jeg har set Don Ø nøgen!

Mest læste i flash!
Hent flere