Trusse-model: For ung til kærlighed

Nina Agdal slår koldt vand i blodet til kæresten, Max George, der kalder hende den 'den smukkeste pige' nogensinde

Nina Agdal lavede denne undertøjsi-serie for Calvin Klein. (Target press)
Nina Agdal lavede denne undertøjsi-serie for Calvin Klein. (Target press)

- Jeg er for ung til at vide, hvad kærlighed er for en størrelse, bekender den 21-årige danske trusse-model Nina Agdal i Ocean Drive magazine, hvor hun også lægger ansigt og krop til en række badetøjs-billeder.

Ærgerligt for kæresten, Max George fra bandet The Wanted, for han er meget forelsket i hende - og mon ikke det trods alt er gengældt, selvom Nina fik lidt af et stød på manchetten, da den tidligere kæreste, Maroon 5-sangeren Adam Levine, pludselig droppede hende.(Target Press)
(Target Press)
(Target Press)
(Target Press)


Den smukkeste nogensinde
- Hun er den smukkeste pige, jeg nogensinde har set, fortæller Max George, der beskriver deres få måneder gamle forhold som en lang 'bryllupsrejse'.

- Hun er både min bedste ven og min kæreste. Jeg har endelig fundet en pige... Jeg har ønsket mig en kæreste et stykke tid, og nu vil jeg ikke ødelægge noget, siger han.(Target Press)
(Target Press)
(Target Press)
(Target Press)


Vil have 100 børn
Men for Nina Agdal har tanken om ægteskab - og det, der ligner - endnu lange udsigter.

- Jeg er 21 år gammel. Snup en drink og slap af, siger hun.

Se også: Nina Agdal i supersexet bikini-serieSe også: Nina Agdal: Glad for eksens forlovelseSe også: Nina Agdal: Natten er bedst

Men med tiden har hun ganske andre planer.

- Jeg er sparsommelig med penge. Det er vigtigt. Jeg ønsker mig 100 børn, så jeg må spare en masse penge til det, fastslår den skønne.

Mest læste i flash!
Hent flere