'Foxy' suveræn vinder af brystkrigen

Malene Kjærgaard fra 'Kongerne af Svendborg' vandt over overlegent

Malene Kjærgaard var den, Ekstra Bladets læsere bedst kunne lide. (Privatfoto).
Malene Kjærgaard var den, Ekstra Bladets læsere bedst kunne lide. (Privatfoto).

Hun er ikke kun en af 'Kongerne af Svendborg'. Hun er også den suveræne vinder af brystkrigen, som raser på Kanal 5, hvor den ene barmfagre kvinde efter den anden kæmper om seernes opmærksomhed.

Men selv om Malene Kjærgaard var oppe mod værdige konkurrenter som Jessie Jensen fra 'Bypiger søger Bonderøv', Angelin Jobda fra 'Party på Ibiza' og Anni Fønsby, der snart portrætteres på Discovery, var det hende, der vandt afstemningen her på Ekstra Bladet.

Med hele 44 procent af stemmerne ryddede hun bordet. Og er ganske tilfreds over sejren.

Et af billederne, dwer var med til at give 'Foxy' sejren. (Privatfoto).
Et af billederne, dwer var med til at give 'Foxy' sejren. (Privatfoto).

- Min sejr kørte rent hjem, kunne jeg se på det hele . Jeg synes, det var forholdvist overraskende, for jeg var trods alt i kamp med nogle andre lækre kamphøns. Så jeg giver da mig selv et skulderklap, siger brystvinderen Malene.

Og fortsætter:

- Jeg synes da helt klart, at de andre piger var nogle gode modstandere. De har jo alle smukke bryster. Det, at jeg vandt så overbevisende, kan jeg kun takke Danmark for. Det var jo et utroligt flertal, der fik mig i førefeltet helt til at starte med. Så tak alle sammen, siger 'Foxy'.

Hun var ellers lige ved at blive snigløbet af Angelin Jobda, der protesterede mod de billeder, der var brugt af hende. Det gav hende ekstra omtale og resulterede i, at hun gik fra sidstepladsen til andenpladsen i konkurrencen.

Jobda forsøgte med nye billeder at tage føringen, men måtte nøjes med andenpladsen. (Foto: JoJo Foto).
Jobda forsøgte med nye billeder at tage føringen, men måtte nøjes med andenpladsen. (Foto: JoJo Foto).

- Det at Angelin ville have omkamp på grund af hendes billeder og hun var på arbejde og fordi hun havde svedt osv osv, det er jo helt op til hende selv. Mine billeder var ganske almindelige hjemmetaget uden lir og løjer eller fotoshop . Og hey, jeg vandt alligevel. At man gerne vil gøre et pænt indtryk, når man nu er i krig med tre andre, det kan jeg godt forstå, siger Malene om det uventede angreb fra Jobda.

Se også: Brystbombe kræver omkamp

Angelin tager andenpladsen med et smil.

- Først og fremmest stort til lykke til vinderen. Som jeg sagde i går, har jeg intet imod at ligge nederst, så længe jeg kan stå 100 procent inde for mine billeder. Og ja, den sidste artikel har givet en kæmpe feedback på ingen tid. Flere tusinde mennesker stemt og læst artiklen og de fleste var enig, så jeg er godt tilfreds med resultaterne, sSelv om folk mener, det var mig, som skulle vinde fra starten af. Men det vel en smagssag, siger Jobda med et smil.

Her kan du se de fire brystkrigere:

Se også: Jeg sparede op til bryster som teenagerSe også: Ja, jeg har jo de mindsteSe også: Jeg vil have kæmpe brysterSe også: Anni er brystbomben, der venter på at detonere

Mest læste i flash!
Hent flere