Giv os nogle 'likes' på Instagram

Skuespillerne Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby vil riste deres egen generation i juleshowet 'Har du set min nissehue mor'

Comedy-trioen 'Platt-form' vil gerne have nogle 'likes'. De er parat med det nye juleshow 'Har du set min nissehue mor'.(Foto: Miklos Szabo)
Comedy-trioen 'Platt-form' vil gerne have nogle 'likes'. De er parat med det nye juleshow 'Har du set min nissehue mor'.(Foto: Miklos Szabo)

Skuespillerne bag de kendte karakterer fra tv-serien 'Lykke' og biograf-hittene 'Krumme' og 'Sorte kugler', 'Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby er under navnet på den nye comedy-trio 'Platt-form' parat med et nyt musikalsk satirisk juleshow, hvor de vil tage tidens tabuer og tendenser under kærlig behandling og prikke til familien Danmarks vellystne appetit på selviscenesættelse og selvfølgelige forhold til ideen om det pefekte liv.

De tre komikere vil gå direkte i juleflæsket på finanskrisen og spørgsmålet om det gode liv fra den 27. november på Nørrebro Teaters Frederiksbergscenen.

Se også: Mille Lehfeldt skal ikke have børn endnuSe også: Mille Lefehldt: Yoga er min lykkepille

Billeder af nye trusser
I en pressemeddelse siger Laus Høybye: - Vores generation inviterer til at blive ristet lidt. Det er skægt, at folk tager billeder af deres nye trusser og føler at det er relevant at dele det med en masse mennesker.

Jakob Fauerby tilføjer: - Eller når folk på facebook skriver ”ØV sursmiley” og lader det være op til andre at gætte hvad det handler om. Så skriv dog at kæresten er skredet!

Og Mille Lehfeldt indrømmer: - Men man er jo selv ramt af det. Selv er vi mega dobbeltmoralske. I vores sange tager vi pis på folks trang til at blive bekræftet og ”liked” konstant, samtidig med at vi hele tiden tjekker, om vi selv har fået nye likes på vores instagram og facebook-profiler.

Og Jakob afslutter: : - Vi hedder i øvrigt @PLATT_FORM på Instagram. Please like os. Pleease!!!”

Gør også tykt grin med sig selv
Også julen indfinder sig i showet, for som 'Platt-form' selv siger: - Ingen kan ignorere december! Dog skal publikum ikke forvente en glitrende scenografi, nissehuer og søde julesange.

Ud over galleriet af sjove figurer kommer publikum også til at opleve de tre venner og kolleger uden filter. Gennem hele showet gør Mille, Laus og Jakob i glimt tykt grin med deres egen karriere, familiebaggrund, seksualitet og diverse skavanker, og det foregår både over og under bæltestedet.

Mest læste i flash!
Hent flere