Oddset-Janni har sluttet fred med eksmanden

Om to uger går straffesagen mod Oddset-Janni, som blev startet af eksmanden, i gang igen

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Der har været ond krig mellem Oddset-Janni og hendes eksmand, der var ham, der anmeldte Janni for åger mod en ældre mand, der afgik ved døden, mens efterforskningen stod på.

Midt i den hadske og anspændte situation stod deres to fælles børn Nathalie og Victor i hver sin lejr og hverken snakkede med hinanden eller den anden forælder.

Men her to uger før ankesagen mod Janni Christensen starter i Østre Landsret, har det tidligere ægtepar sluttet fred - selvom der tydeligvis stadig ikke er de allervarmeste følelser imellem dem - og freden balancer på en knivsæg.

- Jeg snakker med Victor, og Kim og jeg er på talefod. På et eller andet tidspunkt var det nået dertil, at Kim ikke syntes, det var fedt ikke at se Natalie, og jeg var ked af, at jeg ikke så Victor. For børnenes skyld var vi nødt til at få det til at fungere, siger Janni Christensen, der fortæller, at freden blev grundlagt, da hendes far fik konstateret kræft.

Derefter begyndte børnene at få kontakt med hinanden igen - og nu er forældrene så altså også blevet enige om en fredsaftale.

Ingen juleplaner
- Vi har nogenlunde god kemi. Hvis der sker noget med et af børnene, er det vigtigt, at vi kan have en fornuftlig samtale, siger Janni.

- Onde tunger vil måske sige, at du har sluttet fred for at få ham til at moderere sin forklaring mod dig i retten....

- Det kan han jo ikke. Det vil skade ham selv, og det er overhovedet ikke det, jeg har tænkt. Det er ikke i desperation, at jeg har kontaktet Kim. Det var, for at vi kunne snakke sammen om børnene, siger hun.

- Er I derhenne, hvor I kunne finde på at holde jul sammen?

- Nej, jeg tror ikke, at vi er derhenne, hvor vi planlægger at holde jul sammen, siger Janni med et grin.

Eksmanden bekræfter, at der ikke længere er krig på kniven, som der har været. Men heller ikke han forestiller sig, at de ligefrem skal mødes på venskabelig vis og spise søndagssteg sammen.

- Vi prøver at få det organiseret, så børnene kan snakke sammen. Der er ikke så store forandringer. Men det går i hvert fald, så de kan have noget sammen. Vi prøver at få det til at fungere for børnenes skyld. Skal min datter giftes, vil det være rart, at vi kan være i lokale sammen, siger han som et eksempel.

Han har endnu ikke fået en vidneindkaldelse, så han ved ikke, om han skal ind og afgive forklaring igen i landsretten, når ankesagen mod Janni går i gang. Men hans forklaring vil under alle omstændigheder være den samme, som han gav sidste gang.

Fortryder intet
- Jeg går ikke ind og lyver omkring det. Det, der er sket, er sket, og det kan du ikke ændre på, og det ønsker jeg heller ikke. Det er bare en trist sag. Jeg kan jo ikke gå ind og lyve om noget. Og det vil jeg heller ikke, siger eksmanden, der understreger, at han ikke har fortrudt, at han startede sagen ved at gå til politiet med nogle hemmelige optagelser, han havde lavet med Janni.

Janni Christensen vil da heller ikke garantere, at alt fra nu af er fryd og gammen.

- Alt kan jo ske. Det kan vende igen. Men på en eller anden måde var vi så langt ude, som man kan være, og Kim er ikke interesseret i at miste Natalie igen, og jeg er ikke interesseret i at miste Victor, siger Janni, der har fået advokaten Merete Stagetorn som forsvarer i ankesagen og vil kæmpe for at blive frifundet for de anklager om åger, der kostede hende fængsel i et år og ni måneder i byretten.

Mest læste i flash!
Hent flere