Laudrup napper Thomas Ernst' partner

Claudia Rex dirigerer koreografien i træningslokalet, men kan endnu ikke selv træne

Malene Østergaard dansede tidligere med Thomas Ernst, men er nu trådt til som erstatning for Claudia Rex, der kæmper med en forstuvet fod. (Foto: Mogens Flindt)
Malene Østergaard dansede tidligere med Thomas Ernst, men er nu trådt til som erstatning for Claudia Rex, der kæmper med en forstuvet fod. (Foto: Mogens Flindt)

Normalt svinger Mads Laudrup rundt med Claudia Rex både i træningslokalet og på dansegulvet i 'Vild med dans'.

I denne uge er velskårne Claudia dog skiftet ud med Malene Østergaard, der tidligere dansede i showet med skuespiller Thomas Ernst.

På fredag er Mads Laudrup imidlertid klar til at byde Claudia op til dans igen. Det oplyser TV2 til BT.Claudia Rex endte på skadestuen i fredags med en forstuvet fod. (Foto: Mogens Flindt)
Claudia Rex endte på skadestuen i fredags med en forstuvet fod. (Foto: Mogens Flindt)


Laudrup dansede alene i anden dans i fredags, da Claudia Rex måtte på skadestuen med en meget øm fod. Hun trådte forkert, første gang parret var på gulvet i fredags udgave af 'Vild med dans'.

På trods af Mads Laudrups solodans, slog han alligevel Allan Simonsen og hans partner, Sofie Kruuse, på point fra dommerne.

Malene Østergaards hjælp er dog højest nødvendig indtil fredag, for så kommer Claudia Rex tilbage.

- Min fod er forstuvet. Jeg har fået at vide, jeg skal holde den i ro nogle dage, så vil hævelsen fortage sig. Derfor regner jeg med at danse på fredag, skriver Claudia i en sms til BT.Mads Laudrup klarede den selv i fredagens lindyhop - Claudia Rex var nemlig på skadestuen. (Foto: Mogens Flindt)
Mads Laudrup klarede den selv i fredagens lindyhop - Claudia Rex var nemlig på skadestuen. (Foto: Mogens Flindt)


Mest læste i flash!
Hent flere