'Benny' sælger sin luksus-villa

Efter mere end halvandet år lykkedes det Morten Grunwald at sælge sit hus - men han måtte give et stort afslag i prisen

Benny kan sagtens smile - han har nemlig lige solgt sin luksusvilla i Skodsborg. (Foto: All Over)
Benny kan sagtens smile - han har nemlig lige solgt sin luksusvilla i Skodsborg. (Foto: All Over)

Efter lang tid på boligmarkedet er det endelig lykkedes hele Danmarks 'Benny' at få solgt sin million-villa i Skodsborg nord for København.

Morten Grundwald og hans kone, Lily Weiding, købte huset i 1994 for 2.228.320 kroner, men efter 18 år var det på tide at rykke videre.

- Der er to årsager til, at vi gerne vil sælge: Trapper og tagrender. Jeg er jo ikke 77 længere, og min kone er endnu ældre, sagde han dengang til BT.

Se også: Benny om ny Olsen Banden-film: Ikke godtSe også: Morten Grunwald sælger sin luksusvillaIndtil for nylig boede Morten Grunwald i denne luksus-villa i Skodsborg. (Foto: Google Street View)
Indtil for nylig boede Morten Grunwald i denne luksus-villa i Skodsborg. (Foto: Google Street View)


Køberen har lagt 8.200.000 kroner for den hvide luksusvilla, men får så til gengæld hele fem værelser, to badeværelser og en fantastisk udsigt over Øresund. Huset ligger nemlig direkte ned til havet og har egen strand.

Morten Grunwald satte huset til salg for 9.895.000 kroner, men måtte nøjes med knap 1,7 millioner kroner mindre.

78-årige Morten Grunwald og hans ti år ældre kone er blevet i Skodsborg. De bor nu i lejlighed, hvor de stadig har udsigt over Øresund.

Se også: Grunwald beskyldt for at være far til Axel Strøbyes sønMorten Grunwald på stranden som hans hus lå lige ned til. Nu er han med sin kone, Lily Weiding, flyttet i lejlighed. (Foto: Polfoto)
Morten Grunwald på stranden som hans hus lå lige ned til. Nu er han med sin kone, Lily Weiding, flyttet i lejlighed. (Foto: Polfoto)
Se også: Morten Grunwald hylder Utzon

Mest læste i flash!
Hent flere