Tusinder går forgæves efter Rasmus Seebach

Danmarks uden sammenligning mest populære sanger trækker rekord mange fans til autografskrivning i Bilka. Desværre går mange forgæves

Rasmus Seebach er ked af at skuffe de fans, der ikke får hans autograf. (Foto: Polfoto)
Rasmus Seebach er ked af at skuffe de fans, der ikke får hans autograf. (Foto: Polfoto)

Der var kø helt ud af butikken, da Rasmus Seebach i går klokken 15.30 skulle skrive autografer i Bilka i Kolding. Sådan var det også tidligere på ugen, da Bilka i Aalborg og Tilst lagde butikslokaler til popidolets kruseduller.

Se også: Seebach bliver her: Danmark er nok for mig

Flere end 2000 håbefulde Seebach-fans var onsdag mødt op i Kolding, og selvom Seebach efterhånden er ret garvet i at skrive autografer, så gik langt over halvdelen af de fremmødte tomhændede hjem.

- Min papdatter blev simpelthen så skuffet. Der var flere der græd, siger Ole Larsen, der ikke er sur på Seebach men på Bilka, som han klandre for at være dårlige til at organisere autografskrivningen.

- De blev bare ved med at sige i højtaleren, at ikke alle kunne nå at få en autograf, siger han.

Tryk på
Hos Bilka i Kolding erkender butikschef Henrik Marcussen, at der var tryk på hans butik i går eftermiddag. Men han mener, at han sammen med sine medarbejdere gjorde alt, for at få det hele til at glide.

- Når vi kalder ud i højttaleren og siger, at ikke alle kan nå at få Rasmus Seebachs autograf, så er det jo for at forbedrede folk, så de ikke bliver skuffede, siger butikschefen.

Overgår fantasien
Bilka har tidligere haft kunstnere og store idoler til autografskrivning i deres butikker, men ingen har nogensinde kunnet trække så mange mennesker til som Rasmus Seebach.

- Og han var bare rigtig sød. Han startede en halv time før, han egentlig skulle gå på – og han blev også 10 minutter længere. Så skulle han videre og spille koncert, fortæller Henrik Marcussen.

- Men det her overgår vores fantasi, siger han.

Fysisk reaktion
I Rasmus Seebachs lejr er den overvældende interesse også kommet som lidt af en overraskelse.

- Der er kommet mange flere, end vi havde forventet. Vi vidste godt fra starten, at Rasmus ikke ville kunne nå at skrive autografer til alle. Men vi har valgt, at vi hellere ville glæde alle dem, vi kunne nå ud til. Alternativet ville være, at han slet ikke skrev autografer, siger sangerens manager Nicolaj Bundesen.

Se også: Seebach: Jeg er sindssygt heldig

Selvom autografskrivning i Bilka ikke umiddelbart virker som en drømmetjans for et stort popidol, så er det faktisk noget, som Rasmus Seebach godt kan lide.

- Det er virkelig fedt for ham at se reaktionen på det nye album. Og man må sige, at der har været en massiv fysisk reaktion, siger manageren.

- Men det er aldrig sjovt at skuffe nogen, understreger Nicolaj Bundesen.

Se også: Nyforelsket Seebach: Derfor faldt jeg for Julie

Fredag fatter Seebach igen penne og skriver autografer i Bilka i Odense, og på lørdag er han i Bilka Hundige.

Mest læste i flash!
Hent flere