Sanne Salomonsen: Dybt rørt af Bundesen

Fredag aften i Vild med dans, var det ikke kun danserne, der tog svære skridt. Også Sanne Salomonsen gjorde noget, hun frygtede

Sanne Salomonsen er private venner med Michael Bundesen. (Foto: Polfoto/Simon Fals).
Sanne Salomonsen er private venner med Michael Bundesen. (Foto: Polfoto/Simon Fals).

Ved Danish Music Awards i sidste uge tog Shu-bi-duas frontmand, Michael Bundesen alle med storm, da han dukkede op ved Danish Music Awards i kørestol for at modtage en ærespris.

Den folkekære sanger, der blev ramt af en blodprop i hjernen for to år siden, har nemlig ellers holdt sig ude af rampelyset.

Blandt de danskere, der fik en klump i halsen over at se sangeren i showet, var sangerinden Sanne Salomonsen

Se også: Bundesen takker fans: Det betyder rigtig meget

- Jeg blev meget rørt, fortæller hun om øjeblikket, hvor Michael Bundesen tonede frem på skærmen.

- Jeg ser ham også privat og besøger ham ind imellem, så jeg var meget glad for at se ham på scenen.

- Det er meget grænseoverskridende, når man første gang skal på scenen igen efter sådan en sygdom, husker hun.

Michael Bundesen overraskede med sin første offentlige optræden i mange år, da der blev afholdt DMA 2013. (Foto: Mogens Flindt)
Michael Bundesen overraskede med sin første offentlige optræden i mange år, da der blev afholdt DMA 2013. (Foto: Mogens Flindt)

Selvom Sanne Salomonsen i dag lever et mere eller mindre normalt liv igen, så tager hun også stadig nogle skridt i forhold til den sygdom, der som et lyn fra en klar himmel ændrede alt.

Se også: Michael Bundesen: Jeg er ved at lære at gå igen

For eksempel var det fredag aften første gang siden hun blev syg, at hun optrådte med nummeret 'Overgi'r mig langsomt'. Et nummer, der har stor betydning for hende.

- Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle gøre det, for det er min debut med det nummer. Og der sidder altså 1,5 millioner mennesker og kigger med.

- Jeg har ikke kunne synge den, fordi jeg bryder tudende sammen hver gang. Den sang handler om min søn og jeg og dengang, jeg blev syg, siger hun.

Sanne Salomonsen drager snart på turné igen.

Mest læste i flash!
Hent flere