Allan i sodavands-kampagne

Firmaet SodaStream arbejder nu aktivt for at få Allan Simonsen videre i 'Vild med Dans'

- SodaStream siger forza Simonsen. Hvad siger I?

Således har det danske sodavandsfirma SodaStream skrevet på sin facebook-side over et billede af de fire dommere i 'Vild med Dans', hvor de dog har udskiftet Vild med Dans-dommeren Jens Werner med en af deres sodavand, der giver Allan Simonsen 10 point.

Se også: Allan: Nu som lagkageSe også: Morgenaviserne bukker under for Allan

Øverst i billedet står der: Like hvis du vil udskifte Jens Werner - Del hvis du vil stemme Allan videre.

- SodaStream producerer jo en sodanvandsmaskine, der oprindeligt stammer fra 1980´erne. Og Allan Simonsen spillede jo på det populære 80´er-hold. Så vi støtter Allan ved at lave en folkelig kampagne, der skal få ham videre i Vild med Dans, siger pr advisor Morten Wehner fra SodaStream og tilføjer:

- På billedet har vi udskift dommeren Jens Werner med en sodavand, fordi Jens Werner er den dommer, der har været mest kritisk mod Allan Simonsen. Og det er vores måde at sige, at vi fuldt ud støtter Allan, forklarer Morten Wehner.

Se også: Bookmakerne: Bare rolig, Allan går videre

Allan er netop nu en tyrefægter, der tromler alle sine konkurrenter ned, fordi det meste af Danmark støtter ham i 'Vild med Dans'.(Foto: Mogens Flindt)
Allan er netop nu en tyrefægter, der tromler alle sine konkurrenter ned, fordi det meste af Danmark støtter ham i 'Vild med Dans'.(Foto: Mogens Flindt)Du kan se SodaStreams kampagne på Facebook her

Mest læste i flash!
Hent flere