TV: Vinder af brystkrigen i blodigt raseri

Kongerne af Svendborg: - Det var ikke meningen, at det skulle gå så grelt, siger Malene Kjærgaard om episoden, hvor hun smadrer sin hånd igennem en rude

Se episoden i klippet herover artiklen
_________________________________

Med en knusende sejr vandt den blonde Brønderslev-babe Malene Kjærgaard alias 'Foxy' i sidste uge den store brystkrig, der har raset blandt barmfagre piger fra forskellige Kanal 5-programmer.

Læs mere om den sag her: 'Foxy' suveræn vinder af brystkrigen

Den 23-årige sild er kendt fra tv-serien 'Kongerne af Svendborg', hvor otte festglade mennesker giver den fuld peber i den fynske by.

Se også: Brystbombe kræver omkamp

Men i mandagens afsnit bliver det hele lidt for meget af det gode for 'Foxy'.

Mangler fællesskab
Efter en bytur sidder hun sammen med 'Blondie' og 'Posh' og taler om aftenens begivenheder.

'Foxy' gør det ganske klart, at hun er mere end træt af det faktum, at husets drenge tænker mere på at score damer end på de otte deltageres fællesskab.

Se også: Jeg sparede op til bryster som teenager

Hun mener ikke, at de andre piger tør sige deres mening til de notoriske skørtejægere, der blandt andet tæller den famøse duo 'Dolken' og 'Knaldperlen'.

- De gør lige, hvad de vil, for landet ligger, som det passer dem, fordi I ikke siger en skid, raser den småbeduggede nordjyde mod 'Posh' og 'Blondie', som ikke giver hende ret i sin påstand.

TV - 18. feb. 2013 - kl. 14:57 Knaldperlen: 'I'm so bad to the ski'

Den manglende forståelse fra sine medsøstre får 'Foxy' helt op i sit røde felt.

Hun rejser sig op og knalder hånden hårdt ind i terrassedørens rude, som knuses.

Blodig næve
'Foxy' sætter sig derefter ind i sengen med en blodig næve, og til Ekstra Bladet fortæller hun, at reaktionen måske var lidt for voldsom.

- Det var ikke meningen, at det skulle gå så grelt, men jeg havde fået nok af at stå alene som den voksne imod drengene, siger hun med klingende nordjysk dialekt.

Se også: Knalde-konger flytter ind hos Caroline Fleming

- Jeg elsker de drenge, vi har i huset - det skal der ikke herske tvivl om. Men det bliver lidt for meget, at de konstant taler om fisse, fisse og fisse. Jeg er nok typen, der lægger mere vægt på fællesskab, fester og glade dage end fisse.

Selv om damejagt ligger højt på de mandlige deltageres agenda, vil det ikke afholde den knaldhotte single-pige fra at medvirke i endnu en sæson af 'Kongerne'.

- Det er jo vildt sjovt at være med, og der skal mere til at slå mig ud end nogle dameglade drenge, slutter 'Foxy', som kan fortælle, at hånden kun fik overfladiske sår efter turen i glasset.

Du kan se Kongerne af Svendborg' mandag aften klokken 22:00 på Kanal 5.'Foxy' og 'Knaldperlen' har en fortid som kærester. Den 23-årige sild er i øjeblikket single. (Foto: Jesper Mortensen)
'Foxy' og 'Knaldperlen' har en fortid som kærester. Den 23-årige sild er i øjeblikket single. (Foto: Jesper Mortensen)


Mest læste i flash!
Hent flere