Riskær stemmer rødt

Erhvervsmanden røber, hvor han vil sætte sit kryds i dag

Klaus Riskær Pedersen stemmer på Frank Jensen i dag. (Foto: Peter Hauerbach)
Klaus Riskær Pedersen stemmer på Frank Jensen i dag. (Foto: Peter Hauerbach)

Der er ingen slinger i valsen for Klaus Riskær Pedersen, når han i dag skal stemme til kommunalvalget. Godt nok havde erhvervsmanden tænkt sig at stemme på sin tidligere medarbejder, Mette-Katrine E. Buch, som stiller til op til Borgerrepræsentationen i København for Det Konservative Folkeparti.Men i stedet vil Riskær stemme rødt. Han sætter sit kryds ved hovedstadens socialdemoktratiske overborgmester Frank Jensen.

- Jeg er skideligeglad med, om det er rødt eller blåt. Farven er ikke vigtig i denne her sammenhæng, siger Riskær, som stemmer på Frank Jensen, fordi han synes, overborgmesteren gør et godt stykke arbejde.

Se også: Borgerlige Gustav vil straffe Lars Løkke

- Jeg er inkaneret københavner, det ved alle, og jeg var dyb modstander af Frank Jensen, da han kom ovre fra Jylland og skulle til at være borgmester. Men han har gjort det udemærket, siger Riskær og fremhæver borgmesterens tilgang til det lokale erhvervsliv, men også fixerum til stofmisbrugere og ungdomshuset i Nordvest.

Og så har erhvervsmanden netop haft en god oplevelse hos Borgerservice, hvor han skulle have løst et lille praktisk problem og havde regnet med at måtte vente i en telefonkø i timevis, men kom til med det samme hos en serviceminded medarbejder.

- Derfor stemmer jeg, som jeg gør - og det har ingen sammenhæng med, hvor jeg landspolitisk sætter mit kryds, lyder det fra ham.

Se også: Riskær forlader gravid kæresteSe også: Riskær til Ekstra Bladet: Barnet skal DNA-testes

Mest læste i flash!
Hent flere