Claus er tosset - på den gode måde

Claus Elmig præsenterede ny date ved galla-premieren på 'The Hunger Gamles: Catching Fire'

Claus Elming med sin date, Signe fra Birkerød.
Claus Elming med sin date, Signe fra Birkerød.

Valg-gyser og spændende VM-kvalifikationskampe i fjernsynet kunne rende og hoppe.

For en fyldt biograf-sal i til galla-premieren på storfilmen 'The Hunger Games: Catching Fire' var det kun det store lærred og de bløde stole i salen, der talte.

Selv et par landspolitikere med stor indflydelse, som man ellers skulle tro havde andet at se til i aftes, var at finde i Imperial-biografen - om det så var presset af familiernes yngste medlemmer skal vi dog lade være usagt.

Vi spottede SFs transportminister Pia Olsen Dyhr og den konservative tidl. økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsenn, men de forsikrede dog, at de fulgte med i kommunevalget - selv fra biografens mørke.

 

 

Meget seriøst, høhø
Flere andre kendte danskere valgte biffen fremfor tossekassen, bl.a. 'Vild med Dans'-værten Claus Elming, der såmænd dukkede op med en date, som han ikke tidligere har været set med.

- Vi har kendt hinanden i ni år og har været på flere dates sammen, erklærede Claus Elming, der først spøgende havde præsenteret den udkårne som sin kusine.

- Er det noget seriøst?

- Ja, virkelig seriøst, og vi skal have mange børn, hed det med et grin fra Elming.

Damen hedder Signe og bor i Birkerød, men er skolesekretær i Lyngby.

- Hvad synes du om Claus?

- Øhm... Han er tosset - men på den gode måde.

Vild med 'Vild med Dans'
Imens blev Claus Elming frittet om årets 'Vild med Dans', som med Allan Simonsens deltagelse har nået nye højder i opmærksomhed.

Det er Claus glad for.

- Det er noget af det sjoveste, jeg har været med til. Ikke på grund af Allan, men for al den virak og omtale, det har skabt omkring programmet.

- Hvad synes du selv om al den virak, der har været om Allan Simonsen?

- Jeg synes ikke nogert specielt om Allan. Jeg elsker omtalen, virakkken og seertallene. Vi er glade for, at folk synes om det, vi laver, og vores ratings ligger hver fredag er i top. Det er supersuper fedt, at folk stadig synes, at 'Vild med Dans' er det mest underholdende, man kan kigge på en fredag aften.

På billedgalleriet oven over kan du se flere andre kendisser, der var premiere-klar.

1 af 6 
2 af 6 Baben Jackie Navarro havde ikke nået at stemme, indrømmede hun lidt pinligt berørt. 'Det er skidt, men klokken blev for meget, og vi havde ikke tid til at stå i kø. Så blev det ikke til noget', sagde hun.
3 af 6 Sangerinden Maria Lucia ville også hellere i biffen end se valg og fodbold. 'Men jeg har stemt', sagde hun.
4 af 6 Lisa Lents og svømmeren Lotte Friis har været veninder siden 'Vild med Dans' for fire år siden. Lotte er hjemme i Danmark for at svømme EM i næste måned, men derefter går det tilbage til USA, hvor hun træner i Baltimore. Lisa regner med at følge efter - men til Los Angeles
5 af 6 Suzanne Bjerrehuus havde børnebørnene Olivia og Oscar og deres veninde, Katrina med, og hun glædede sig over, at Venstre blev stort ved valget, og så spændt på at høre, hvordan det var gået den konservative borgmester Hans Toft hjemme i Hellerup.
6 af 6 Claus Elming med sin date, Signe fra Birkerød.
Mest læste i flash!
Hent flere