Bypigen Jessie fandt sin bonderøv

...som i virkeligheden var pilot

Jessie Jensen er blevet snuppet af en fyr, der blev markedsført som bonderøv, men som viste sig at være pilot. (Foto: Covermodel).
Jessie Jensen er blevet snuppet af en fyr, der blev markedsført som bonderøv, men som viste sig at være pilot. (Foto: Covermodel).

Når Kanal 5 forsøger at parre bypiger med bonderøve i deres tv-program, kan de nu prale med, at det lykkedes i ét tilfælde.

Jessie Jensen, der tidligere har været omtalt i brystkrigen, scorede nemlig en kæreste ved hjælp af tv-programmet.

Johannes, som han hedder, er dog langt fra den bonderøv, som SBS forsøger at give indtryk af. Han er pilot og har ved siden af scoret baben Jessie.

Jessie Jensen fra 'Bypiger søger bonderøv'. (Foto: Covermodel). Kendte Danmarks frækkeste bypige

- Vi mødtes i programmet, hvor jeg stod af bussen i Nysted. Jeg skulle dog på job dagen efter og tog hjem med bussen om aftenen sammen med de andre piger. Vi blev dog først kærester i slutningen af september og har efterfølgende brugt så meget tid sammen som muligt. Jeg har besøgt Johannes på Lolland, når jeg havde mulighed for det, siger Jessie til Ekstra Bladet.

 

Det var dog ikke for åbent kamera, at flirten trivedes.

Se også: Ja, jeg har jo de mindste

- Vi klikkede supergodt under programmet, men det var først, da kameraerne var slukket og vi havde tid alene, at vi følte, at vi kunne lære hinanden rigtig at kende. Selv om at vi er meget forskellige, så passer vi godt sammen, siger Jessie, der for tiden er på fotoshoot i Miami. Og Johannes er med.

- Så lige nu står den på max hygge på Mondrian Hotel. Vi har ikke planer om at flytte sammen lige nu, men tager det stille og roligt og nyder bare at være forelsket.

Du kan se flere frække billeder af Jessie på hendes blog.