Medina på bolig-skrump

Popdronningen og Christopher bor nu i mindre lejlighed, der koster kassen

Christopher og Medina får mindre plads at kysse på, nu hvor de er flyttet til Islands Brygge. (Arkivfoto: Anthon Unger).
Christopher og Medina får mindre plads at kysse på, nu hvor de er flyttet til Islands Brygge. (Arkivfoto: Anthon Unger).

Hvis Medina en dag forlader popbranchen, bør hun afholde sig fra at slå sig ned som boligrådgiver.

For Medina er flyttet til en langt mindre lejlighed, der til gengæld koster væsentligt mere end den tidligere.

Popdronningen og hendes prins Christopher har forladt deres penthouselejlighed på Vesterbro og har i stedet slået sig ned på Islands Brygge.

Se også: Medina splitternøgen bortset fra en kasket

Og her bliver Christopher nødt til at acceptere, at der bliver væsentligt mindre plads til hans ting, når Medina pakker sine imponerende mængder af tøj og sko ud.

De 148 kvadratmeter, de boede i, er ifølge Folkeregisteret skiftet ud med sølle 70 kvadratmeter på Stay Hotel på Islands Brygge.Det er her, parret er flyttet ind. (Foto: Stay Hotel).
Det er her, parret er flyttet ind. (Foto: Stay Hotel).


Til gengæld for de manglende 78 kvadratmeter skal de nu lægge lidt over 22.000 kroner om måneden.

Se også: Medinas frække godnathilsen

Dermed stiger hendes husleje med omkring 4.000 kroner om måneden.

Huslejen på Halmtorvet på Vesterbro er ikke kendt, men ud fra prisen på en anden lejlighed i opgangen, betalte Medina der 18.122 kroner i månedlig husleje.

Popdronningen bor dog stadig væsentligt billigere, end da hun slog sig løs i Whiskybæltet. Hun var en overgang næsten-nabo til Christian Kjær og betalte her 33.000 om måneden for 1026 kvadratmeter bolig på Sandbjergvej.

Se også: Christopher lytter ikke til Medina

Huslejen på Islands Brygge kan dog være endnu højere. De lidt over 18.000 kroner er det absolut billigste, hotellet, der også har lejligheder, har at byde på.

Stay Hotel er byens nye kendiskvarter. Således bor både Remee og Frederik Fetterlein i komplekset, ligesom Nicklas Bendtner boede der en overgang, inden han købte en gigantisk lejlighed med udsigt over Københavns Havn.

Mest læste i flash!
Hent flere