Kashmir-Kasper: 3 x nej til X Factor

Kasper Eistrup føler, det ville ødelægge alt det, gruppen har opbygget gennem 22 år

Kasper Eistrup - hellere billedkunstner end musiker. (Polfoto)
Kasper Eistrup - hellere billedkunstner end musiker. (Polfoto)

Frontmanden i den danske rockgruppe Kashmir, Kasper Eistrup, har tre gange sagt nej til at være dommer i X Factor, siger han til dr.dk

- Jeg har sagt nej hver gang. Jeg ville føle, min røv blev hængt ud på en tørresnor. Hvis jeg var med i det program, ville det føles som om, at jeg soldede de ting væk, som vi har opbygget i Kashmir de sidste 22 år.

Se også: Kashmir lufter kataloget

- Det kan godt være, at X Factor ville give Kashmir en masse opmærksomhed, men jeg tror hurtigt, den ville forsvinde igen, når programmet sluttede, siger han.

De Syv Dødssynder
Kasper Eistrup åbner den 28. november en udstilling over temaet 'De Syv Dødssynder' - hovmod, griskhed, nydelsessyge, misundelse, frådseri, vrede og ladhed - i Galleriet Mohs Exhibit på Vesterbro.

- Hvis jeg skulle vælge mellem at være billledkunstner og musiker, tror jeg faktisk, jeg ville vælge det første. Jeg har haft masser af oplevelser med musikken, men jeg kan ikke se mig selv stå på en scene som 65-årig og spille på samme måde. Jeg har lyst til at komme videre til 'next level' i mit liv, hedder det.

Mest læste i flash!
Hent flere