Sven-Ole Thorsen: Gifter sig med lækker blondine

Den kendte muskelmand er blevet svejset sammen med den 24 år yngre dansk-svenske Birgitta

Så lækker er Sven-Oles nye kone. (Foto: Krestine Havemann og privatfoto)
Så lækker er Sven-Oles nye kone. (Foto: Krestine Havemann og privatfoto)

Når lynet slår ned, er der ingen tid at spilde. Sådan er det i hvert fald for Sven-Ole Thorsen, som i sommer forelskede sig i smukke Birgitta Sunding og for få dage siden giftede sig med hende.

Se også: Sven-Ole Thorsen: Kæreste med ung blondine

– Jeg havde egentlig givet op på kærligheden. Men så kom Birgitta. Hun elsker mig - utroligt nok med alle de fejl, jeg har. Og jeg elsker hende, siger en tindrende lykkelig Sven-Ole Thorsen over telefonen fra Californien til Ekstra Bladet.

Det var Sven-Ole selv, der i går over Facebook meldte ud til hele verden, at han har fået ring på. 'Birgitta Sunding & Sven-Ole Thorsen. Married 11-15-13. Los Angeles. California', skrev han på sin Facebook-side - og lykønskningerne vælter stadig ind.

Se også: Sven-Ole Thorsen: Min hund angreb julemanden

- Vi blev gift på rådhuset i Santa Monica, fortæller den kendte dansker.

Birgitta Sunding har været bosat i Aalborg, men ifølge Sven-Ole arbejder parret på at få hende permanent til USA.

Parret mødte hinanden over Facebook, hvor Sven-Ole Thorsen delte billeder og andre minder fra de mange film, han har været med i.

Birgitta Sunding er 24 år yngre end 68-årige Sven-Ole Thorsen, men det nyforelskede par mærker intet til aldersforskellen. Tvært imod deler de masser af interesser:

- Ud over at være smuk er Birgitta meget kreativ, og vi arbejder på en masse spændende projekter sammen, siger Sven-Ole Thorsen.

Se også: Sven-Ole Thorsen: Kun vejret holder mig borte

Mest læste i flash!
Hent flere