Karsten Ree efter stort drama: Du er stadig min bedste ven

Milliardæren og Axel Juhl-Jørgensen har skudt krigen til hjørne

Axel Juhl-Jørgensen og Karsten Ree er stadig gode venner efter retssalsdramaet. (Foto: All Over)
Axel Juhl-Jørgensen og Karsten Ree er stadig gode venner efter retssalsdramaet. (Foto: All Over)

De sloges som et par gamle hanelefanter hele fredagen.

Men nu er Karsten Ree og vennen Axel Juhl-Jørgensen færdig med at stå og trompetere på savannen.

Fredag aften nåede de to ronkedorer frem til, at de ikke kan undvære hinanden.

Se også: Ree om dramaet: Axel vil fjerne kvinderne fra mit liv

Ekstra Bladet er i besiddele af en mail, som Karsten Ree sendte sent fredag aften til ’Smukke Axel’.

’Hej Axel, tak for din søde hilsen. Du opfører dig som du plejer og derfor er du stadig min bedste ven,’ skriver han blandt andet i mailen.

- Ja, jeg havde kort forinden ønsket ham god rejse, og jeg har også lige skrevet til ham nu, siger Axel Juhl-Jørgensen til Ekstra Bladet om hilsenen fra Ree, som han gennem de seneste halvandet år har spist middag med hver tredje dag.Karsten Ree støtter sin kæreste, Janni Christensen, i retten. (Foto: Rumle Skafte)
Karsten Ree støtter sin kæreste, Janni Christensen, i retten. (Foto: Rumle Skafte)


Der kommer dog stadig vrisne trut ud mellem de to venner.

’Blot bliver jeg nødt til at fastholde mit syn på de for mig dødsyge og forkerte handlinger, du åbenbart over meget lang tid, har været indblandet i omkring personen Maiken. Da jeg hørte om personen første gang for cirka tre år siden, rystede jeg på hovedet og fortalte dig, at du gik et sølle ærinde, og det burde være langt under dit niveau og stand,’ står der i mailen fra Ree til Juhl-Jørgensen.

Se også: Ree slagter sin bedste ven i retten

Af mailen fremgår det, at Karsten Ree fortsat mener, at Axel Juhl-Jørgensen var involveret i økonomien omkring den afdøde mand, som Oddset-Janni er tiltalt for at have bedraget.

’Du har været med til at vurdere Eriks ejendomme. Din bil og du blev genkendt, da du besøgte Eriks rækkehus i Farum af naboen. Det erklærede naboen under vidneafhøringen i dag (i fredags, red.). Hvad katten laver du i sådan et kvarter med Maiken og Co.?', skriver Ree.

Han er skuffet over, at Juhl-Jørgensen afslog at være med i retten, da Ree vidnede.

’Du burde - som jeg opfordrede dig til to gange inden for de sidste to døgn - have siddet bi, da jeg afgav min forklaring for retten. Jeg fortalte dig begge gange, hvad jeg ville sige og frem for alt var jeg ked af, at du ikke ville! Du havde så haft mulighed for at forsvare dig og jeg havde undgået din og andres beskyldninger om at have stukket dig.’

Se også: Ree vil vidne for Oddset-Janni

I Ekstra Bladet i fredags fortalte Axel Juhl-Jørgensen, at han mente, at Karsten Ree var hjeneskadet.

’At du erklærer mig sygdomsramt og derfor ikke tager mine forklaringer alvorligt og samtidig tilgiver mig af den grund, er jeg da glad for, men kan jo ikke tage det for gode varer! Vi kører jo altid et hårdt og ærligt spil over for hinanden, så jeg havde faktisk regnet regnet med, at du havde spurgt, om vi skulle have drukket en G&T sammen her fredag eftermiddag i byen, som vi somme tider gør! Men du valgte jo at erklære mig syg i stedet for,’ lyder det fra Ree.

Se også: Axel Juhl til modangreb: Ree er hjerneskadet

Han slutter dog brevet af med ordene:

’Slutteligt erklærer jeg, ligesom jeg startede dette skriv, at du stadig er min bedste ven.’

Over for Ekstra Bladet erklærer Axel Juhl-Jørgensen, at forholdet nok skal komme tilbage på skinner.

- Vi er bestemt venner. Det hele handler om, at Karsten er desperat for at få Janni frikendt. Så jeg kan måske godt forstå, at han bruger alle kneb. Men vi fortsætter næsten som i gamle dage. Vi skal bare lige have det her overstået, siger Axel Juhl-Jørgensen.

Se også: Det var altså Karsten, der jagtede mig