Kom indenfor: Så lækkert boede Medina

Popdronningen er sammen med Christopher rykket fra Vesterbro til Islands Brygge - nu kan fans få et indblik i, hvordan hun boede

Medina er rykket ud af sin luksuslejlighed på Halmtorvet, som man nu kan komme indenfor i via mæglerens salgsbilleder. (Foto: Jakob Jørgensen)
Medina er rykket ud af sin luksuslejlighed på Halmtorvet, som man nu kan komme indenfor i via mæglerens salgsbilleder. (Foto: Jakob Jørgensen)

Mon ikke der er mange fans af både Medina og Christopher, der ville elske at blive inviteret indenfor af deres idoler?

Det kan de blive nu - dog med lidt forsinkelse.

Pop-parret er lige rykket ud af deres lejlighed på Halmtorvet i København, som nu er til salg, og videre til lejlighedshotellet Stay på Islands Brygge.

Se også: Medina på bolig-skrump

Det betyder, at pop-fans og andre interesserede nu via ejendomsmæglerens salgsbilleder kan få en idé om, hvordan to af Danmarks største popstjerner har boet det seneste stykke tid.

Det skriver Boliga Kendte.

Se også: Medina splitternøgen bortset fra en kasketSmask. Christopher og Medina kysser hinanden på den røde løber under den københavnske modeuge. (Foto: Anthon Unger)
Smask. Christopher og Medina kysser hinanden på den røde løber under den københavnske modeuge. (Foto: Anthon Unger)
Se også: Medinas frække godnathilsen

Ønsker man at flytte ind i den lækre luksus-lejlighed, må man hoste op med 6.250.000 kroner. Så får man til gengæld også 148 kvadratmeter i to plan inklusive en privat tagterrasse med udsigt over indre by.

Med flytningen til Islands Brygge er det tredje gang på blot halvandet år, at de to musikere flytter. Inden de rykkede ind på Halmtorvet, lejede Medina en landejendom af rigmanden Christian Kjær i Hørsholm.

Se billederne fra luksuslejligheden på Halmtorvet her.

Se også: Medina inviterer indenfor i sengen