Jeg kan også: Sexede Sarah Louise bikini-klar efter fødsel

Den norske fodboldkone er ikke ene om hurtigt at finde formen. Danske Sarah Louise tager kampen op

Sarah Louise er smukkere end nogensinde. Foto: Privat
Sarah Louise er smukkere end nogensinde. Foto: Privat

Nogle kvinder holder på hulden efter en fødsel. Andre gør ikke. Men selv om den norske model og blogger Caroline Berg Eriksen stod frem i ABCs 'Good Morning America' og fremviste en perfekt krop kun fire dage efter fødslen, så fik danske Sarah Louise Christiansen også hurtigt sin perfekte krop tilbage - og det selv om hun nu har fået to børn.

Se også: Sexet fodboldfrue afslører: Klar tre minutter efter fødslen

- Jeg ved godt, at jeg ikke er lige så hurtig som nordmanden. Til gengæld har jeg dobbelt så mange fødsler bag mig, griner hun.

Sarah Louise synes egentlig, at det er lidt grinagtigt, at der nu skal konkurreres på hurtigst at få kroppen i form efter en fødsel, for det hele afhænger jo af så mange ting.

Se også: Sarah Louise amok på reality-babe

- Første gang med Albert tog jeg 20 kg. på, mens jeg til nr. to, Åse Alma, kun tog ti kg. på. Det gør jo en vis forskel. Og så er der endelig også kvindens alder. Nordmanden er kun 26 år, mens jeg er på vej mod de 32, smiler hun.

De fotos, som Sarah Louise har lagt ud på sin blog, vidner med al ønskelig tydelighed om, at hun her ti uger efter sin seneste fødsel nærmest har fået ungpigekrop igen.

Danske kendte - 30. jan. 2013 - kl. 12:57 Sarah Louise politianmeldt af konkurrent

- Faktisk nåede jeg kun at være ikke-gravid i tre måneder, før jeg skulle have nummer to. Men alligevel raslede kiloene af efter fødslen, og jeg gjorde absolut intet - udover at passe Albert og babyen. Egentlig træning er jeg slet ikke begyndt på endnu, slår hun fast.

Slank som et siv: Man må håbe, at Julie Zangenberg har en god overfrakke til om vinteren, for det bliver i hvert fald ikke fedt på kroppen, der kommer til at holde hende varm. (Foto: Jakob Jørgensen) Kendte Se mig - se hvor tynd jeg er Se mig - se hvor tynd jeg er

1 af 4 Stor barm og flad mave - hvad mere kan man forlange? Foto: Privat
2 af 4 Nordmændene er ikke ene om, at have velskabte unge mødre. Foto. privat
3 af 4 Sarah Louises udgangspunkt var temmelig omfangsrigt. Foto. Privat
4 af 4 Sarah Louise er smukkere end nogensinde. Foto: Privat