Må Celina sælge dit hus?

Ekstra Bladets tidligere vejrpige er i lære som ejendomsmægler

Celina folder sig ud i det nye nummer af mandemagasinet M!. (Foto: M! / B.J. Photography).
Celina folder sig ud i det nye nummer af mandemagasinet M!. (Foto: M! / B.J. Photography).

Engang stod hun bag stiv kuling, da hun var vejrpige på ekstrabladet.dk.

Men nu har Celina Hilslev fået nyt job som trainee hos en ejendomsmægler, hvor arbejdstiden er væsentligt længere end vejr-tjansen. Dengang arbejdede hun nemlig kun 20 minutter om dagen.

- Hold nu op, hvor var det hårdt at begynde at arbejde over 37 timer om ugen, når jeg var vant til kun at arbejde 20 minutter om dagen. Det tog lige et par måneder at vænne sig til, siger Celina til M!, der har hende på forsiden.

 

Hun er færdig med at læse om et år, og mandebladet M! er overbevist om, at hun som ejendomsmægler kører rundt i åben sportsvogn.

- Ha-ha. Sportsvognen skal nok komme på et tidspunkt, men hvis jeg bliver her i København og primært sælger små -ejerlejligheder eller andele, er det måske lige i overkanten at komme i en stor sportsvogn. Men først skal jeg have fundet mig en rigtig overlegen ejendomsmægler-latter, ha-ha, lyder det til magasinet.

Se også: Ekstra Bladets vejrpige infiltrerer bikini-krigen

Som vejrpige på Ekstra Bladet var hun temmelig populær, men hun tror ikke, hun bliver genkendt, når hun er ude at vise huse frem.

- Der er ikke nogen, der har sagt noget endnu, og det ville nok også blive en smule akavet, men eftersom jeg ikke laver noget, jeg ikke kan stå inde for, vil jeg bare tage det med et smil. Derudover er de fleste kunder nok også for gamle.

Tidligere drømte hun om at flytte til Miami, men adressen er fortsat København.

Se også: Her er den suveræne vinder af bikini-krigen

- Miami er ikke længere i mine planer, hvis jeg endelig skulle flytte til USA skulle det nok nærmere være til L.A. – det ligger også dejlig tæt på Vegas!. Men som tingene ser ud nu, er der ingen planer om at flytte ud af landet, men jeg vil absolut heller ikke udelukke det. Angående Las Vegas så har vi en årlig Vegas-tur, hvor vi er en del der rejser derover sammen, fordi min forlovede, Jacob, og hans venner plejer at spille med i WSOP (World Series of Poker, red.).

Mens den tilkommende forsøger at bluffe sig igennem, hygger Celina sig så for sig selv.

- Om dagen ligger jeg for det meste ved poolen eller shopper, det er jo en ren ferie for mig og de andre kærester, som er med, mens det både er business og pleasure for drengenes vedkommende. Udover at spise på lækre restauranter og gå i byen om aftenen, går vi faktisk også rigtig ofte i biografen, mens vi er der. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg elsker at tage i biografen i udlandet. Vi er der mellem tre og fire uger, så man får hurtigt en ret underlig hverdagsrutine, så derfor er det meget rart at kunne lave helt normale ting som at tage i biografen, siger hun til det udgave af M!, der er på gaden nu.

Her kan du se, hvad bladet ellers har at byde på.