Gustav: Bodil kan bare komme an

Den frække latinofyr er vant til langt vildere naturfænomener

Gustav Salinas frygter ikke dagens storm. (Foto: All Over)
Gustav Salinas frygter ikke dagens storm. (Foto: All Over)

Hjælp os: Send gerne billeder af stormen og hvilken by du er fra. Send gerne dit telefonnummer med og mail det til 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

- Den storm der, den har jeg det sgu helt fint med!

Den landskendte realityfyr Gustav Salinas er trods stormvarslet helt afslappet, da Ekstra Bladet fanger ham for en kommentar. Selvom DMI lover vildt vejr i dag, er han ganske rolig og frygter ikke Bodil. Og det er der en helt særlig grund til:

Se også: Bodil har ramt Danmark

- Jamen, skatter, jeg har boet ti år i Chile og har der oplevet flere jordskælv. Når du har prøvet at mærke jorden ryste under dig, er du ikke bange for en storm i Danmark. Og generelt er jeg ikke bange for naturens vilde kræfter, erklærer Gustav, som har tænkt sig at gå til julefrokost hos gode veninder i aften uanset hvad.

Se også: Gustav: Jeg vil lege med julemandens stok

- Sidst, det stormede, gik jeg også ud trods advarslerne. Det gik da fint nok. Men pas på dig selv, lyder det fra Gustav, som slutter af med et velment råd:

- Lad være med at cykle. Jeg er så ond, fnis, jeg kunne ikke lade være med at grine sådan under sidste storm, hvor cyklisterne slingrede rundt og væltede.