Utrolig forvandling: Emil Thorup som lækker muskelmand

Emil Thorup og Esben Pretzman kan nu præsentere solbrune muskuløse kroppe, der nok skal få tøserne til at løbe efter dem

Emil Thorup før og efter sit intense træningsprogram, der nu har gjort ham til en lækker muskelmand.(Foto: Bang & Gervig)
Emil Thorup før og efter sit intense træningsprogram, der nu har gjort ham til en lækker muskelmand.(Foto: Bang & Gervig)

I starten af september indledte Emil Thorup, sammen med vennen Esben Pretzman, et intenst træningsforløb, under kyndig vejledning fra de kendtes foretrukne træner, Anne Bech:

- Ja, vi er blevet gamle og jeg vil gerne være tynd, men ikke tyndfed, sagde Emil Thorup dengang til Ekstra Bladet.

Nu er træningsforløbet overstået og både Emil Thorup og Esben Pretzman, der var kendt for deres 'slappe' kroppe, springer nu ud som fuldvoksne muskelmænd på nogle helt friske billeder, som de har lagt ud på deres hjemmeside.

Se flere billeder og videoer med Emil og Esben på deres hjemmeside her

 

De flotte kroppe er en fabrikshemmelighed
Vi får lige for tiden rigtig mange mails om at få udleveret kostplan og træningsforløb. Det kan vi desværre ikke. Det er jo netop disse "fabrikshemmeligheder" og den personligt tilpassede kost og afstemte træning, der har gjort det muligt - og derfor man engagerer en personlig træner, ligesom vi har gjort. Hvis du selv ønsker et forløb, eller bare en konsultation hos Anne Bech, er det muligt at kontakte hende via hendes hjemmeside: annebech.com

KH Emil & Esben aka Fims & Fuglefar (soon-to-be fit)

De flotte billeder er taget af Bang & Gervig

Se også: Se Emil Thorups vilde forvandling: Fra bønnestage til muskelbundtSe også: Nu vil Emil være en rigtig mand

 

1 af 3 Emil Thorup har fået score-krop. Flotte muskler på en slank krop.(Foto: Bang & Gervig)
2 af 3 Esben Pretzman præsenterer her sin muskuløse krop.(Foto: Bang & Gervig)
3 af 3 Emil Thorup før og efter sit intense træningsprogram, der nu har gjort ham til en lækker muskelmand.(Foto: Bang & Gervig)