Her flasher Cira B. bryster

Ekstra Bladet var med, da Danmarks frækkeste sangerinde optog ny musikvideo

Cira Beenfeldt blottede barmen under optagelserne til musikvideoen. Her er hun med sine babes rundt i limousine i det københavnske natteliv. (Foto: Janus Nielsen).
Cira Beenfeldt blottede barmen under optagelserne til musikvideoen. Her er hun med sine babes rundt i limousine i det københavnske natteliv. (Foto: Janus Nielsen).

Hun er tidligere blevet udråbt som Danmarks frækkeste sangerinde.

Se også: TV: Cira B. og realitybaben i limousine-snav

Nu går Cira Beenfeldt benhårdt efter at snuppe titlen som verdens frækkeste ditto fra Miley Cyrus.

For ligesom sit amerikanske forbillede er Cira Beenfeldts musikvideoer drivende frække. Således også den seneste, Gadeprinsesse, som blev optaget i onsdags med Ekstra Bladet på tilskuerrækken.

Se mange flere billeder af den frække aften her:- Jeg har syv modeller med, som alle er hjernedøde frække. Så det bliver lækkert, siger Cira Beenfeldt.

Hun har dog måtte nedjustere de bare bryster, som hun luftede i sin tidligere video.

- Denne gang er det YouTube-venligt. Så vi har trukket den til grænsen og kun en lille smule over, så alle kan være med. Så brysterne kan ikke komme på YouTube. Derfor laver vi nogle fraklip. Det er ikke min skyld. Det er amerikanernes skyld, for stod det til mig, var der masser.

Se også: Årets frækkeste sangerinde jages af lesbiske

- Prøver du at blive den danske Miley Cyrus?

- Altså, Miley Cyrus er jo superfræk og hende der i udlandet er mest kendt for at være fræk, så jeg prøver lidt at være det danske svar på hende og trække den helt derud, hvor folk tænker ’neeeej’, siger Cira Beenfeldt til Ekstra Bladet.

Se også: Se Cira B. splitternøgen

Onsdagens optagelser bød på syv letpåklædte modeller, champagne, limousine og et diskotek, hvor modellerne og Cira kunne slå sig løs med stripperstang og våde varer.

Og som du kan se i videoen, gik det ikke stille af sig, da Cira Beenfeldt forsvarede sin titel som landets frækkeste sangerinde.