Frække Geggo er smaskforelsket

Linses lækre datter er faldet for polskfødte Michal

Geggo er smaskforelsket. (Privatfoto)
Geggo er smaskforelsket. (Privatfoto)

Beklager, drenge. Men den frække Stephanie 'Geggo' Kessler er optaget igen. Tidligere i dag lagde hun et afslørende foto af sig selv og en nydelig ung herre på Instagram. Parret kysser, og fotoet er suppleret med to lyserøde hjerter og ordene ' Oh well, here he is!'.

- Jeg er så forelsket. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, jubler Geggo til Ekstra Bladet.

Se også: Se frække Geggos nye bryster

Hun fortæller om sin nye kæreste, at han hedder, Michal, er 27, født i Polen, men bosat i København, og at forholdet er helt nyt.

- Han er bartender på Cph Cocktail, hvor jeg har arbejdet. Han scorede mig ved at falde på knæ foran alle de andre på baren og fri til mig med en slik-ring, indkøbt til lejligheden. Jeg havde drukket omkring 20 tequila-shots, så jeg sagde ja, griner Geggo, der dog ikke skal svejses rigtigt sammen med sin udkårne lige med det samme.

Sidste år faldt Geggo for Stig Tøftings søn Nick Tristan. Parret var sammen on and off, men det var svært at få det til at fungere, når man som parret bor i hver sin ende af landet og begge er udstyret med store temperamenter. Så i sommer var det endegyldigt slut.

Siden har Geggo nyt det søde single-liv, men ikke længere.

- Han er så god ved mig. Han behandler mig som en prinsesse. Jeg har fået roser af ham - det har jeg aldrig prøvet før - og selv når jeg vågner uden makeup og med tømmermænd, siger han, at jeg er den smukkeste, lyder det fra den forelskede Brygge-pige.

Se også: Linse og Geggo: Mikkel har accepteret 'Familien fra Bryggen'Se også: Stephanie Kessler kneblet og bundet på Valentins Dag